Ki akarnak rúgni az iwiw miatt

Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.

 

A részletekért kattints ide

 

Tisztelt Munkahelyi Terror blog.

 

Munkahelyemen meg akarnak hurcolni egy olyan dologért, amit nem én követtem el, illetve még nem tudom milyen következményekkel fog járni a dolog,  mert folyamatban van az ügy.  Az volna az én igen nagy „bűnöm“ az állítás szerint, hogy az egyik kollégámnak trágár és piszkos üzenetet küldtem az iwiw -ről... A történet már ott sántít, hogy a levél megérkezésekor illetve kiküldésekor én a munkahelyemen tartózkodtam, amit a blokkoló óra is bizonyíthat, ráadásul alig használom az említett oldalt.

 

Az egész ügy nevetséges de a munkáltató eszt komolyan gondolja. Részben egy kicsit hibás vagyok, mivel a jelszavam a születési dátumom volt (már megváltoztattam), így könnyen rájöhetett az illető, aki  minden bizonnyal alám akart tenni. A szolgáltatómat felhívtam bizonyíték van arra hogy itthonról nem ment az üzenet mivel nem volt semmilyen adatforgalom a munkahelyemen pedig nincs internet, és én pedig bent voltam az üzenet írásakor.

 

Mit tehetek ebben a szituációban?

 

K

Veled is kiszúrtak?Írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz