Gázolaj lopással vádolják

Tisztelt MHTerror!


A férjem kamionsofőrként dolgozik, és a tegnap esti tankolásnál a benzinkúton a főnöke egy férfival látta beszélgetni, amiből ő arra következtetett, hogy biztosan gázolajat adott el a tankjából neki. Természetesen semmi ilyen nem történt.


Ma hajnalban a férjem már a munkát sem tudta felvenni, mert a főnöke utasítására a biztonsági őr a telephelyre sem engedte bemenni. Reggel közölték vele, hogy fegyelmivel a mai nappal el van bocsátva. A saját dolgait kivehette a kamionból, majd papírok nélkül, mivel még nem készültek el,( miután jól lehordták mindenféle lelkiismeretlen trógernak), hazajött.


Lehetőséget sem adtak, hogy megvédje magát, de természetesen már mindenki tudta, hogy gázolajat lopott. Hozzátartozik, hogy 2 hónappal ezelőtt más dologból kifolyólag már kapott egy fegyelmit.

 

Most itt állunk papírok és munka nélkül. Bemenjen a papírjaiért, vagy várjuk meg míg kipostázzák? Forduljunk Munkaügyi Bírósághoz, hiszen olyan miatt lett állástalan, amit el sem követett? Mit érünk el vele? Ráadásul az egyetlen jövedelemforrásunk volt, hiszen én is munkanélküli vagyok.


Üdv. Cs