A főnök visszakéri a laptopot

Sziasztok!

 

A következő érdekes kérdésem lenne: dolgoztam egy cégnek ahol felmondták a munkám. Maradt a cég részéről némi kis elszámolatlan ügyünk. Ezzel most nem is foglalkoznék. Viszont volt nálam egy laptop. Ez még most is nálam van.

 


Gondoltam az ügy lezárásáig nálam nagyobb biztonságban van, de kérik vissza. Ez mondjuk jogos is. Igen ám de ez a laptop nincs náluk sehol jegyezve. Az előző főnök vásárolta használtan számla nélkül a cég pénzén. Mikor Ő elment a gép nálam maradt. Az új főnöknek nem tetszettem és felmondott nekem.


De a laptopról csak annyit tud hogy létezik. Se típus se egyéb azonosítót nem ismer. A régi főnök nincs vele túl jó viszonyban. Így Ő is csak annyit mondott neki hogy van a laptop de többet nem tud róla mondani. Az új főnöknek vannak emberei akik tanúsítják, hogy nálam van a készülék. De ha kettőt eléjük teszek akkor ők sem tudják megmondani melyik az.


Most SMS-ben kéri vissza az új főnök, hogy adjam vissza neki. Mire én közöltem vele, hogy levélben írja meg milyen laptopról van szó. Típus, szám stb…, mert nálam több is van… Izgatottan várom a levelet.


A kérdésem az lenne hogy ha másikat adok neki vissza akkor azzal túl nagy bajba keverem magam?? Mit gondoltok?

 

 

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.comcímre!

 

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre küldheted!