Tömegszállásra akarnak küldeni

Üdvözletem!

 

Tanácsot szeretnék kérni, remélem tud segíteni valaki!

 

Mun­kahely,ahol a párom dolgozik,eddig szálláslehetőséget biztosított dolgozóinak magánháznál,ahol tisztességes körülmények között élek.Most felszólította őket a vállalat igazgatója,hogy költözzenek át egy úgymond tömegszállásra,ahol nincs normális tisztálkodási,főzé­si lehetőség lehetőség sem.


Mikor felvette a vállalat a férjrmrt,akkor szóbani megállapodást kötöttek,hogy a szállásukat fizeti a vállalat,erre több tanú is van. Most pedig az lett,hogy vagy fizetik maguknak a mostani szállást(napi 1000ft),vagy átköltöznek az embertelen körülmények közé.


Mit lehet tenni ilyenkor,mert,ha szóvá teszi a dolgot,akkor kirúgják a biztos állásából. Van-e mód arra,hogy névtelenül bejelenti valahová,hogy ellenőrizzék milyen körülmények uralkodnak a másik szállón. Ne gondoljon senki a jobb helyen sem nagyon extra körülményekre,de ott van főzési fürdési lehetőség és nem alkoholisták gyülekezete,mint a másik helyen

 

Válaszukat előre is köszönöm!


 

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com