A nyugdíjam a számlákra sem elég

 

Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre.

Tisztelt Mt!


Elküldöm önöknek tapasztalataimat az álláskereséssel kapcsolatban. Sajnos fél éve vagyok e témakörnek szenvedő alanya. Azóta keresek otthon végezhető munkát.Több, mint 22 évig dolgoztam a pénzügyi szektorban. Ma már nem tudnám elvállalni e munkakört, mert annyi gyógyszert szedek, hogy befolyásolják gondolkodás módomat. Viszont nagyon kellene valami elfoglaltság, mivel egyik iszonyatos betegségemen ez sokat segítene, nem lennék tele negatív gondolatokkal.


Szégyen, vagy nem, 22 év után kapok 62 ezer ft leszázalékolt (véglegesített) nyugdíjat, amiből 20 000 Ft a havi gyógyszer ellátmányom. Hol a rezsi? Mindig azt a csekket fizetem be, amelyikre már a felszólítást is megkaptam.Kétkezi munkával felküzdöttük magunkat, úgy, hogy nekünk volt a környékünkön uniós létesítményünk legelőször, aztán jött a Hajdú Bét -6 millió Ft, jött a madár influenza, vége mindennek, férjem vállalkozása csődbe ment. Majdnem a lakásunk is ráment, hitellel tudtuk megmenteni, így van hova álomra hajtani a fejünket.


Arról szól minden, hogy spórolni kell én már jobban nem tudok, ugyan nincs is miből. 27 éves cukor betegség után gyakran van,hogy naponta egyszer eszek. Ezért keresem az otthon végezhető munkát mert sajnos más nem jöhet számításba,Nem igaz ,hogy egy nagyobb cégnek nem lenne kifizető ilyen munkás manuális dolgokat, számítógép ismeretem elég jó ne tudna munkát adni ráadásul neki is megérné. Én is emberként élhetném hátra lévő életemet. Ha valaki tudna esetleg létező, nem átverős otthoni mukáról, kérem a szerkesztőkhöz juttassa el az elérhetőségét.

 

Tisztelettel: O.