A munkahelyem egymillió hatszázezret kap értünk

 

Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre.

T.Cim!

 

Véletlen találtam Önökre, de nagyon jónak tartom ezt a témát. Én rehabilitációs munkában dolgozom április óta, 45,%-kos egészségkárosodottként egy nagyon jó nevű cégnél.

 


Nagyon örültem amikor felvettek, mert csak ez az 1 bevételem van, hosszú ideje.Azzal viszont nem számoltam, hogy a közvetlen főnöknőnk azt mondja hogy kegyelemkenyéren élünk ami 28ezertől 32ezerig tart, amit kézhez kapunk. Igaz, csak 4 órát dolgozunk, de kemény fizikai munkát követelnek érte.
A munkahely 1millió 6százertet kap értünk ezért a munkáért!!!
Akkor kérdem én ki a kizsákmányoló? és a KIZSÁKMÁNYOLT!!! Ezek után kérdem én, hogy is lesz munkahelye egy egészségkárosodottnak??!!!
Ha nem áll ki magáért letapossák, ha kiáll akkor kirúgják!!! Hol itt az egyenlőség, a vélemény nyilvánítás !  Mindig kiálltam az igazamért, de most félek!

 


50 éves elmúltam nem lehet nagyon ugrándoznom. Igaz 3 gyermeket felneveltem
és becsülettel helyt állnak itthon és külföldön. Nem hiszem hogy családanyaként
és emberként ezt a megaláztatást tűrnöm kellene.
Tartom MAGAM olyan embernek mint más, csak annyi a különbség, hogy én
beteg vagyok.Közgazdasági végzettségem, boltvezetői, számítógépes , pénztárkezelői végzettségem van.Mindent megpróbáltam és mégis a minimálbér 1/2 részét sem kapom a munkámért.

Köszönöm, ha elolvasták és én ki tudtam magamból önteni a fájdalmat.

Köszönettel:Klára