Ugyanazért a pénzért többet dolgozok

Kedves Terror!


Diák vagyok, 19 éves. Diákmunkában dolgozom, órabérben. Ettől függetlenül lejegyezzük a teljesítményünk is. A nyár közepe óta dolgozom itt, iskolaidőben is rendszerességgel, de csak heti 2 napon, eddig állandóan. A diákszövetkezeti közvetítőnk gyakran cserélik, erre most azt veszem észre, hogy be sem oszt a munkahelyemre.


Azt tudni kell, hogy 5 főt kérnek egy napra, ezek közül mindig az én teljesítményem a legnagyobb! Szóval ugyanazért a pénzért többet dolgozok. Megjegyezendő, hogy teljesen új emberekre próbálnak lecserélni. Amit nem értek, mivel a cégnek nyilván a nagyobb teljesítmény a jobb. Ez egyértelmű. Még a régebbi dolgozók is azonos, vagy kisebb teljesítménnyel rendelkeznek nálam.


Megkérdezem a műszakvezetőm, hogy mit tudna tenni, valószínű sikerül is elintéznem ezt a dolgot, legalábbis jó lenne.
Ami a kérdésem az az, hogy ez nem diszkrimináció a diák közvetítő cég felől? (úgy értem, hogy csak simán nem voltam szimpatikus neki, nincs rendellenességem)

 

Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre.