Meddig tűrjek még?

Tisztelt Munkahelyi Terror blog!

 

Segitseget varnek toletek, hogy mit tegyek, tehetek..
Multi cegnel dolgozom, egyik naprol a masikra rugnak ki embereket, pozicio megszunesre hivatkozva. A kozos megallapodast cserebe altalaban 6-8 honapot is kifizetnek.


Velem a kovetkezo tortent: tobb,mint 2 eve dolgozom itt, januartol uj fonokom van, aki meg egyebkent probaidos.


Na mar most 2 hete 3 napig itthon voltam,mert a kisfiam megbetegedett, aztan termeszetesen en is elkaptam, igy 2 napot meg betegallomanyban voltam, majd jott az email, hogy ha nem vagyok lazas,legalabb nehany orara menjek be. Bementem 2 napra, majd a kisfiam ismet lazas lett, es en is visszaestem ki is irt az orvos. Ezalatt jottek az emailek, telefonok stb. Majd mivel lazas lettem es ezt tobbszor jeleztem, de a fonokomtol csak jottek a kerdesek, keresek emailben , megirtam, h tegye meg h ezt intezi helyettem, vagy kijeloli a helyettest, mert nem fogom tudni megcsinalni. Erre irasban megkaptam, hogy a betegsegem alatt is koteles vagyok ellatni a munkam, en vagyok felelos a feladataimert, nem gesztus, h ranezek az emailekre hanem a kotelessegem napi 2-3 orat munkaval figlakozni, agyban fekve is lehet mailezni, telefonalni... es ezalatt kijelolt kb 10 feladatot, h akkor ezeket csinaljam.

 

Mivel azonban ceges eszkozt erre nem kapok (se laptop, se internet), igy azt is jelezte, hogy ha nincs laptopom kuldd egyet. Ez az email azota kozjegyzoi okirat. Ezutan valamilyen oknal fogva nem kaptam mar az otthoni ipademre a maileket,mint kiderult IT problema miatt (ez is meg van irasban), igy jeleztem, h nem latom a maileket es irasban a sajat emailcimemrol minden folyamatban levo ugyet atadtam. Ezek utan minden levelezesre ratette a sajat emailcimem is, es elvart volt, h arrol dolgozzam. Tudogyulladas-meg egy het itthon.

 

Hetvegen talaltam egy csomot a mellemben-bizom benne semmi komoly-de valoszinu a stressz okozza (szerdara kaptam idopontot a dokinal). Mit tegyek? Felmondani termeszetesen jelen gazdasagi helyzetben nem lenne celszeru, ha maradok felek az egeszsegem megy ra.

 

Tanacsoltak, h menjek el most tappenzre (ha stressz okozza, kiirnak igy), addig keressek munkat, aztan 1honap mulva ha visszamegyek, es kirugnanak emaitt, akkkor ott a papir, h dolgoznom kellett betegszabi alatt, emiatt meg betegebb lettem, ez jo alkupozicio lehet. Vagy varjak es dolgozzam azon, h kirugjanak? Vagy turjek :( szerintetek mi lenne a legcelszerubb? (Ja, a kisfiamat egyedul nevelem :(.