Bírálják a külsőm, a beszédem a postánál

Tisztel hölgyem/uram!

 

Jelenleg a Magyar Posta Zrt-nél dolgozom, a jelenlegi munkakörömben 3 éve. Már az elején adódtak nehézségek, nem igazán tudtam beilleszkedni a társaságba, más értékeket képviselek. A helyzet azóta kissé eldurvult. Visszatartottak információkat a vezetőim, ami a munkavégzésemhez fontos lett volna, azután számon kérték tőlem miért nem tudom. Kivédhetetlen helyzetekbe sodortak. Bírálták a külsőm, a beszédem. Semmi nem volt jó, rosszindulatú pletykák áldozatává váltam, ha beléptem egy helységbe elhallgattak a kolléganők, majdnem még tettlegességig is fajult a bántalmazásom.

 lego_city_style_post_office_97.jpg

Most minden hiba nélkül áthelyeztek másik munkahelyre véglegesen. Indoklásképp semmi konkrét információt nem kaptam. A vezető a beszédstílusom kritizálta, mikor közölte nem hajlandó engem tovább elviselni. Szerinte én nem tudok beilleszkedni, mikor velem kiabált minden kolléga, ezt a helyzetet még ő sem kívánta megoldani. Többszöri megkeresésemre sem volt hajlandó kommunikálni velem. Én nem szeretnék a jelenleginél rosszabb munkakörbe kerülni. Mit tudok ilyenkor tenni?? A helyzetet szeretném jogi úton rendezni, mert szerintem máshogy nem tudom. Válaszát előre is köszönöm.

 

Tisztelettel

 

B

 

Tisztelt Hölgyem!

 

A beleegyezése nélkül nem helyezhetik át véglegesen másik munkavégzési helyre, vagy munkakörbe, csupán ideiglenesen. Ahhoz, hogy ez végleges legyen, szerződésmódosítást kellene aláírniuk, ennek viszont önkéntesen kell történie, Ön nem köteles aláírni és nem is kényszeríthetik rá. Ebben az esetben marad(na) a régi munkahelyén, más kérdés, hogy ez mennyire megfelelő....

 

Én azt javaslom, mivel a mobbing ügyek igen nehezen bizonyíthatóak, hogy minden lehetséges módon és eszközzel próbáljon bizonyítékot gyűjteni (iratok, levelek, emailek, hangfelvétel, tanúk, stb.)

 

Üdvözlettel: 

 

Erynnis

 

 

Új állás! Új élet! Válts velünk Te is! Több ezer állásajánlat a Cvonline.hu oldalán.

 

unnamed_1.jpg