Elrettentő dolgok történnek velem

Tisztelt Mt jog!

 

2014. május 14-e óta rendelkezem bejelentett munkahellyel. Pályakezdőként elrettentő dolgok történtek velem az elmúlt 1 hónapban. Recepciósként dolgozom, a munkaszerződésemben bruttó 679Ft-os órabér, illetve teljes munkaidő van megállapítva.

 51Iua7jxM9L.jpg

A hotel állandó ügyeletet igényel, aminek 4-en teszünk eleget, egyikünk csupán 20 órás munkaviszonyban áll. A gyakorlatban mindegyikünk 12 órában dolgozik, eszerint vezetjük a jelenléti ívet is, azonban hónap végén a főnökünk elviszi azt és egy teljesen újat kreál, amit úgy tölt ki, hogy éjszakára saját magát, illetve a lányait írja be, minket csupán nappalra, ezáltal elkerüli az éjszakai pótlék fizetését. Az elmúlt napokban kötelezett, hogy írjam alá a módosított jelenlétit, ami nagyjából úgy nézett ki, hogy 7 nap, 12 órában dolgoztam, illetve a feltüntetett munkabérem is több volt, mint amit kézhez kaptam június 10-én egy borítékban.

 

Szeretnék tanácsot kérni, mit tehetnék, hogy kifizesse a bért, ami megillet. Úgy döntöttem, hogy a napokban felmondok, amihez csatolom az eredeti jelenléti ívek fénymásolatát.

 

Köszönettel:

 

Szandra

 

A listazz.com segítségével Feketelistára tehetitek az inkorrekt cégeket, a megtévesztő álláshirdetéseket.

 

banner_1.jpg