Ilyen egy tipikus magyar vállakozó?

Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com

 

Üdv!

 

Ezelőtt 2héttel elmentem melózni egy nyilászárós vállalkozóhoz. Első héten minden fasza,jól végzem a dolgom stb. Majd 2. héten már elkezdett piszkálódni, pl:te így dolgozol? Figyelj már kb. mennyi idő, még ezt befejezed? Hol voltál eddig,már itt kereslek.

 

Majd következett a 3.hét. Hétfő,ez a nap elment, épp nem volt kint a munkaterületen. Majd eljött a Kedd. Na itt kiadta, mit csináljak, megint a piszkálódás: mikor végzel ezzel kb? Ne tartson egész nap. Megjegyzem, minimum 2 emberes meló. Kb 2re végeztem volna vele, de a helységet bezárta a tulaj, mert mennie kellett.Erre jött megint a duma: most erre mit fizessek neked? Egy munkafolyamatot nem tudsz megcsinálni.

7_3_2nyilaszarok_beepitese_regi_szerkezet_kibontasa_munkasok.jpg

Még aznap Baleset ért nála, kificamodott a térdkalácsom, a mentő vitt el. A kórházban csörgött a mobilom, ő volt az, kérdezte mit mondtam a mentősöknek, reméli nem azt hogy munkahelyen történt, mert az neki nagy kibaszás lenne! Nem baj, hogy majd meg őrültem a fájdalomtól. Jó mondom, kijavíttattam, hogy járás közben történt. Hú, mézes mázas lett, még haza is vitt a kocsijával. Majd szerdán kértem volna a 2. napi béremet. Na akkor jött a feketeleves:mit képzelsz te hogy kifizetlek, max 2000ft-ot termeltél nekem, egy munkafolyamatot nem tudsz megcsinálni, a hozzáállásod a munkához nulla stb,stb .Hát így jártam én.

 

Itt fekszek sínbe,ő meg röhög a markába.Nem tudom kik adják ki a vállalkozói engedélyeket, de hogy 10-ből 9ét visszavenném az biztos!

 

 

HIRDESSEN SZINTE INGYEN A MUNKAHELYI TERROR BLOGON!

 

index_13.jpg