Nem fizettek és a szállásról is kidobtak minket

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Tisztelt szerkesztőség!

 

Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra és elmondhatom panaszomat, hogy mi is történt velem és párommal ennél a cégnél. 


Nem magyar állampolgárokként kijöttünk Magyarországra dolgozni. Ezen a közvetítő cégen keresztül jöttünk  és mivel nem tetszett és nem ment a munka, felmondtunk, ami szombaton volt. Hétfőn a szállónk ajtaján az a papír állt, hogy az nap ki kell költözzünk a szállóból. Lementünk a recepcióhoz és érdeklődtünk, mit tehetnénk hisz se pénzünk az útra, fizetést ki se kaptuk,  se ismerős, akinél mehetnénk, senkink. A hölgy telefonalt a céghez, ahol dolgoztunk és azt a választ kapta, hogy ők nem finanszírozzák nekünk a szállót. Ezt követően felhívta a közvetítőt, aki kellene velünk foglalkozzon és a híres cégtől azt a választ kaptuk, hogy nyugodtan kitehetnek minket az utcára mivel kaptunk pénteken 7000 ft és van miből hazamenjünk.

 152506261.jpg

Na, én azt megnézem, hogy megyünk 300 km-t ennyi pénzből  és ugyebár ételt nem kell venni azokra a napokra. Ha mi személyesen beszéltünk a közvetítővel, azt mondta, nincs mit csináljanak és ha mondtam neki, hogy akkor menjünk a híd alá lakni, mig kikapjuk a fizetésünket, azt a választ kaptam, ők nincs mit csináljanak.

 

Hogy akkor éjszaka a szállón maradhassunk, fizettünk érte és  nem keveset. Fizetést meg akkor nem kaptunk meg, pénz nélkül voltunk és őket ez nem érdekli. A legjobb az az egészben hogy tőlem és páromtól fejenként 10000 ft lefoglaltak a szállóra egy hónapra, de mi csak 3 hetet voltunk,  mégis kidobtak. Kidobnak, mégis lefoglalják. Nem értjük, hogy hogyan tehetik meg ezt. Nincs senki, aki ezek az emberek mellett áll? Kihozzák az embereket, ki nem fizetik azonnal őket, mégis kidobjak az utcára? Ez egy  nagyon szemét dolog volt  részükről!

 


Köszönöm, hogy volt alkalmam kiönteni magamból a panaszomat!

 

 

Tisztelettel;

 

egy volt dolgozó!

 

Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot