Bocs, rád nem számítunk

Új hét, új történet, ahogy azt már megszokhattátok. Ma Girhes Macska sztoriját (komment) vitathatjátok meg. Várjuk az ő hozzászólását/kiegészítését is, ahogy minden kedves Olvasóét!

 *** Tessék küldözgetni a leveleket is, mert már csak három van raktáron. Miből szemezgetünk a hét vége felé :)?

Új ERP-t vezetünk be, a bevezető team tagja vagyok, előtte a területem második embere voltam. Munkaszerződés-módosításomban benne van, hogy a határozott idő letelte után eredeti pozíciómba kerülök vissza.

 

Igen ám, de a főnököm elment a cégtől, az új főnök (akinek hivatalosan be sem mutattak, csak hallomásból értesültem róla, hogy megjött) kb. a második vagy harmadik megbeszélésen - amikor megkérdeztem tőle, mi lesz a helyem a szervezetben - face to face közölte, hogy ja, rád nem számítunk.

 

Usgyi a nagyfőnökhöz, megkérdeztem, hogy is van ez. Összehívott egy megbeszélést (HR, új főnök, ő, én), ahol végülis hatalmi szóval jelentette ki, hogy visszavesz. Megnyugodtam, de - mint kiderült - korán. A munkakörök átszervezése során sajnos véletlenül pont nekem nem jutott tevékenység.


Most az a helyzet, hogy egy olyan projekten dolgozom, amit nem fogok használni, gyakorlatilag másoknak kaparom a gesztenyét ezerrel (mert persze a munkámra szükség van, hiszen ha most rúgnak ki, ki fogja befejezni a projektet?).


Még annyit, hogy mindezek ellenére változatlan minőségben és intenzitással dolgozom, hiszen az ERP tetszik, szakmailag rengeteget fejlődöm, végre megtanulok rendesen egy nyelvet.
Valami ötlet?

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.com címre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni!

Hirdessen nálunk a lehető legolcsóbban! A részletekről érdeklődjön emailben!