Becézget és simogat

Berni levele következik, aki nem tudja rendezni kapcsolatát nyomulós főnökéve és számít a Ti tanácsaitokra! További kellemes hétvégét Mindenkinek!

Kedves Szerkesztő!

 

A főnökömről szeretnék mesélni, aki teljesen kiborít. Egy irodában dolgozom közel fél éve (adminisztráció), papíron napi 8 órában, valójában 9-10 órát is a munkahelyemen töltök.

 

A főnököm egy borzalmasan rapszodikus ember, képes fél perc alatt megsértődni és aki nem tartozik a kedvencei közé, azzal kíméletlenül elbánik, ha kell. Ezért sem merek vele beszélni a problémámról, volt már aki repült hasonló eset után.

 

A gondom talán nem mindennapos, mindenesetre engem nagyon zavar a helyzet.

 

Akárhányszor összefutunk a folyósón, vagy behív magához az irodába, végigsimítja a karomat vagy a hajamat, mindenféle becenevekkel (drágám, cicus, baby, stb.) illet, ráadásul nem csak akkor, amikor kettesben vagyunk. Úgy érzem akar tőlem valamit, ezért próbál kedveskedni, de nekem ez kellemetlen.

 

Már a kollégák is ferde szemmel néznek rám és összesúgnak a hátam mögött, pletykákat terjesztenek "rólunk"...

 

Mit tegyek? Beszéljek vele? Mi lesz, ha kiborul és mondvacsinált indokokkal kirúg?

 

Berni

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.com címre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni