Hitler és Mussolini reinkarnációja

Közel két hónap alatt több, mint 200 ezer látogatója volt a Munkahelyi terror blognak, aminek nagon örülök és természetesen köszönettel tartozom Nektek! Egy kicsit több hozzászólás azért nem ártana :)!

Ezúttal Vin mesél főnökéről és munkakörülményeiről.

Jaj, hát az én imádott cégemnél is az a duma, hogy nem a szocializmusban élünk, mit képzelünk mi, hogy a munkaidő végén felállunk és hazamegyünk, hogy a töméntelen pluszmunkát nem csináljuk meg éjjel vagy amikor beleférne, különben is, megkapjuk a túlóradíjat, nem?

 

Na, ettől szállt el az agyam karácsony előtt, terhesen, amikor a főnök fejéhez vágtam, hogy rendben, kérek egy ágyat az irodába, heti 6x melegételt, biztosítson zuhanyt, kosztot, kvártélyt. Na, azért álljon már meg a menet!

 

Előző életeiben ő lehetett Mussolini és Hitler, ha kronológiailag nem ütnék egymást, de bármely rabszolgatartó fáraót is említhetném. Mostanság az megy, hogy terhesség ide vagy oda, bármikor kirúghat, mert megoldja, meg bizony. Nesze neked stresszmentes terhesség, normális élet, 8 év meló után normális főnök, faszkalap úr.

 

De mit várjon az ember egy olyan társadalomban, ahol semminek de tényleg semminek nincs már létjogosultsága, csak a kapzsiság, ami fennmarad, a pénz imádata, mindenki más eltaposása, kicsinálása?!

 

De már nem is idegesítem magam, mert ő megy vígan síelni, ő vezeti a brókerkedésből kapott luxusverdát, ő veszi a századik titkos ingatlant is, én meg próbálom nyugiban kihordani a babámat. Kapja be!

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.com címre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre várja Erynnis.

Kedves Olvasók!

A Munkahelyi Terror sürgősen webdesigner szakembert keres, aki korrekt, elfogadható áron varázsolná újjá az oldalunkat.

Kérem mindazokat, akik ismernek ilyen személyeket, esetleg ők maguk foglalkoznak ezzel a szolgáltatással, jelentkezzenek kommentekben, vagy az ismert email címen.

Köszönettel: Despota