Az EDS Magyarország Kft. válaszol

Június negyedikei bejegyzésünkre érkezett az alábbi válasz az EDS Magyarország Kft-től. Természetesen a jövőben is készséggel közöljük az érintettek viszontválaszait.

A blogot jegyző jelölt(csak a posztot jegyzi / Despota) állításai több ponton nem fedik a valóságot, leírása nélkülözi az objektivitást, illetve a jogszabályok félismeretére alapozza cikkét. Az EDS Magyarország Kft. a próbaidő kikötése, a megszakítás nélküli munkarend, a bérpótlékok és a kölcsönzött munkaerő alkalmazása tekintetében is jogszerűen működő munkáltató. A jogszabályok betartása mellett igyekszünk a munkatársak és a munkafeltételek vonatkozásában is optimális feltételeket biztosítani. Cafeteria csomagunk a piaci átlag felett van.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleinket a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki. Az idegen nyelven történő szolgáltatás nyújtása esetén azon jelölteket választjuk ki, akiknek a nyelvtudása ezen törekvéseinket a leginkább szolgálja. Az EDS 1991. óta van jelen a magyar piacon, és a kezdeti néhány főből közel kétezer fős vállalattá nőtte ki magát. Ez a fejlődés az elmúlt pár évben rendkívül felgyorsult, mely a minőségi, magas színvonalú munkavégzésnek, és a képzett szakember gárdának köszönhető. Létszámunk is mutatja, hogy nagyon sok munkatársunk meg tud felelni az általunk támasztott követelményeknek, és a többség szívesen dolgozik az EDS-nél. Célunk, hogy a kiválasztás kezdeti fázisában kiderüljön, az adott pályázó alkalmas-e hosszú távon az adott munkára vagy sem. Ez mindkét fél érdeke.

Ugyanakkor, ahogy azt korábbi blogbejegyzők is megerősítették, nagy hangsúlyt fektetünk a pályázókkal történő kapcsolattartásra, adott pozícióra történő elutasítás esetén is. Minden esetben tájékoztatást adunk a jelöltnek az elutasítás okairól szóban és írásban egyaránt.

A szabad véleménynyilvánításhoz mindenkinek joga van. Azonban az Internet nyilvánosságának köszönhetően szerencsére minden érintett fél ki tudja fejteni álláspontját, így mindenki saját maga tud véleményt alkotni egy adott témáról.

Az álláskeresőnek mielőbbi sikeres, problémamentes elhelyezkedést kívánunk!