Induljon az álláskeresés!

Ahogy korábban említettem, a Munkahelyi Terror blogon lehetőség nyílik a munka nélkül tengődő olvasók számára úgymond hirdetéseket feladni, amelyért cserébe semmiféle anyagi ellenszolgáltatást nem kérünk. Az egyetlen kritérium, hogy a jelentkező rendelkezzen IndaPass regisztrációval és ezt a hirdetésben feltétlenül tüntesse is fel, ellenkező esetben nem áll módunkban publikálni.

A jelentkezés menete:

A munkahelyiterror@gmail.com címre várjuk a rövid bemutatkozókat (a levél tárgya álláskeresés legyen), amely nem feltétlenül önéletrajz, hanem a korábbi tapasztalatok, kompetenciák összegzése és hogy milyen területen szeretne elhelyezkedni az illető. A munkaadó mindezek alapján felmérheti, hogy érdekli-e az adott célszemély és felveheti vele a kapcsolatot. (Ezért fontos, hogy email, vagy telefonszám helyett IndaPass Nicket adjatok meg).

Várjuk tehát a leveleket annak reményében,  hogy minél több álláskereső Olvasónk találja meg a számítását blogunk segítségével!

FONTOS! A munkaadók állásajánlataival nem vagyunk hajlandóak foglalkozni. azokat nem szándékozunk közzétenni!

Amennyiben további észrevételetek, javaslatotok volna, kérlek Titeket, ne fogjátok vissza magatokat és kommentekben jelezzétek nekem!

Baráti üdvözlettel: Despi