Csupán dolgozni szeretnék

36 éves munkaviszonyom alatt mindig sikerült olyan helyet kifognom, ahol senki nem végezte el a munkát helyettem. Voltam beosztott, vezető, mammutvállalatnál, kis magán cégnél, sőt a saját cégemnél is.

A lelkiismeretes, jó munkám lett a vesztem. Sikerült egy multinál igen erősen bedolgozni magam, mindig megpróbáltam az ő fejükkel gondolkozni, az ő érdekeiknek megfelelő irányba menni. Addig-addig fejlesztettem a semmiből elindítva, amíg ők is rájöttek, ha ezt egy kis vállalkozás ilyen jól meg tudja csinálni, akkor a továbbiakban már nekik is megéri. S ma már ők csinálják saját berkeiken belül.

Én meg itt maradtam. Az elmúlt 13 évben előző életemben meglévő kapcsolataim leépítettem, leépültek, abba visszatérni már nem tudok, s most állást keresek.

Szeretnék újra dolgozni!

MUNKÁT keresek.

NEM szeretnék területi képviselő, MLM ügynök, személyi asszisztens, befektetési tanácsadó, ügyfélszolgálati kapcsolattartó, call centeres , telemarketinges stb lenni, európai karriert sem építenék, csupán DOLGOZNI szeretnék.

Mindehhez rendelkezem közép és felsőfokú kereskedelmi képesítésekkel, 36 év gyakorlattal beszerzés, raktározás, értékesítés, cégadminisztráció területén.

Számítógép kezelése, programok használata számomra természetes. Nem szaladok el visítva, ha valamilyen feladat monotonitástűrésemet teszi próbára. Ha kell adatot rögzítek, levelet írok, számlázok, bankolok, árut átveszek, kikészítek, ha úgy adódik el is viszem. Ha le kell „ugrani” Nyíregyházára, az sem probléma, sőt! Imádok vezetni, autóm is van hozzá.

Rész vagy teljes munkaidőben is tudnék dolgozni, ebben is rugalmasan alkalmazkodom az igényekhez, szükség esetén számlázni is tudok.

Budapesti és környéki állást ajánlók megkeresését a következő Indapass Nicken várom: szévike