1 éves a Munkahelyi Terror blog

Több, mint 2 millió oldalletöltés, több ezres napi látogatottság, több tucat, olykor több száz komment, remek törzsgárda, munkajogi segítség és álláskeresés-analízis (folyamatban) - ez az elmúlt 1 év mérlege.

Köszönet Mindenkinek, aki tevékenyen, vagy passzívan segítette munkákat és mindazoknak, akik olvastak és bízom benne, a jövőben is olvasnak majd bennünket!

Külön köszönet az index és a blog.hu szerkesztőinek, akik nap, mint nap a főoldalra varázsolják bejegyzéseinket, elősegítve ezzel a lehető legnagyobb publicitást!

Szívből köszönöm Erynnis áldozatos munkáját is, aki szabadidejét feláldozva, önzetlenül igyekszik tanácsokkall ellátni a hozzá forduló rászorulókat!

A következő 365 napban is megpróbáljuk teljesíteni célkitűzéseinket, azaz továbbra is rendületlenül hajózunk majd a munkahelyi visszaélések tengerén, a munkavállalók és a munkaadók észrevételeit a nagy nyilvánosság elé tárjuk és minden erőnkkel azon leszünk, hogy elősegíthessük problémáik orvoslását.

Baráti üdvözlettel: Despota (Despi)

U.i: Az jeles napra való tekintettel ma nem lesz új poszt, holnap reggel 6 órakor jelentkezünk. Megértéseteket köszönöm!

UPDATE: Na, hogy ne maradjatok teljesen téma nélkül, itt egy link, melyre egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmemet.

Programozó és sofőr egyben