Disznó vicceket kell hallgatnunk

Bocsánat Mindenkitől, hogy csak ilyen későn kerül ki az új poszt, de tegnap születésnapot ünnepeltem és kissé elengedtem magamat :)

 

Despota

 

Ne feledjétek, ma kezdődik a Munkahelyi Terror adománygyűjtő akciója a rászoruló gyermekek részére. Kattints ide!

Sziasztok!

 

Sokak számára nem lesz valódi "terror", amit most elmesélek, de minket igen csak zavar mindaz, amit kedves főnökünk művel nap mint nap.

 

Öt éve dolgozom jelenlegi munkahelyemen, szeretem a munkámat, a kollégákkal is remek a kapcsolatom. Minden baj akkor kezdődött, amikor a cég tulajdonosa nyakunkra hozta egyszem kisfiát.

 

A "királyi" csemete már az első napon bemutatkozott, ugyanis leépítésre hivatkozva elküldte három korábbi kolléganőmet és helyükre üres fejű, ám rendkívül dekoratív hölgyeket vett fel.

 

Mindez nem volt neki elég, elhatározta, hogy az agyunkra fog menni és egy perc nyugtot sem hagy majd nekünk.

 

Minden reggel disznó viccekkel "szórakoztat" bennünket, szexuális megjegyzéseket, ajánlatokat tesz, amikor pedig szólunk, hogy fejezze be, üvöltözni kezd és fenyegetőzik. Lassan már mindenkinek tele van vele a hócipője, de a mai világban az ember nem nagyon ugrálhat, örülünk, hogy van hol dolgoznunk.

 

Azért írtam le mindezt, mert abban bízom, a kommentelők talán tudnak nekük tanácsot adni, mert ilyen légkörben egyszerűen képtelenség rendesen dolgozni.

 

Kata