Tolvaj kurvának nevezett

Sziasztok!


Egy dunántúli városban dolgoztam eladóként egy "nonstop" (valójában 06-22-ig nyitva tartó) abc-ben. Egy ismerősöm ismerőse volt a tulajdonos és bár nem szeretem az ilyen protekciós nyomulást, de mivel már hónapok óta nem volt munkám és két kiskorú gyermeket nevelek, elvállaltam.


Heti 5 napot dolgoztam, kétszer a főnök állt a pult mögött. Pihenő, ebédidő nem volt, ha épp nem volt vásárló, akkor kutyafuttában bekaptam valamit. Napi 16 órát dolgoztam (papíron csak 8-at), alig többért, mint a minimálbér, de nem volt választási lehetőségem. A gyerkőcöket alig láttam, de az édesanyám szerencsére rengeteget segített.


A főnök minden záráskor személyesen jött ellenőrizni, legtöbbször úgy beszélt velem, mint egy kutyával, de bármennyire fáradt, vagy elkeseredett voltam, egyetlen egyszer sem szóltam vissza neki.


Az egyik este záráskor kiderült, hogy valamit elronthattam, ezért közel 5000 forintos hiány keletkezett. Teljesen kiborultam és elkezdtem sírni, sírva mondtam, hogy vonja csak le a béremből és nagyon sajnálom a dolgot.


Teljesen megőrült, elkezdett üvölteni, majd tolvaj kurvának nevezett és elkezdett felém dobálni mindent, ami a kezébe került. Berohantam a pult mögött található szobába és megpróbáltam magamra zárni, de szó szerint rám rúgta és folytatta az őrjöngést. A földön fekve zokogva kértem hogy hagyjon békén, erre nagy nehezen befejezte és higgadtabb hangnemben közölte, hogy ki vagyok rúgva, nem akar látni sem többet


A férjem szerint feljelentést kellett volna tennem, én már annak is örültem, hogy a szükséges papírok elintézése után soha többé nem kellett találkoznom ezzel az állattal.


Réka