MLM zaklatás

Sziasztok!

 

A sztorim a következő:

 

Tavaly nyáron békésen ücsörögtem a hűvös szobában a gép előtt. Egyszer csak látom, hogy egy bizonyos K.Cs. hív skype-on. Nem ismertem ilyen nevű embert. A hívást elutasítottam, erre jön egy üzenet. K.Cs. vagyok Pécsről. Semmi kertelés bumm bele a közepébe, természetesen sablon szöveggel. Az első mondat után rájöttem, hogy honnan fúj a szél, hiszen nem az első eset volt, hogy ilyenbe futok. Viszont az első, hogy ilyen formában zaklatnak. Hát gondoltam szerzek magamnak egy jó napot és megtúráztatom szegényt.

 

Aztán pár bemelegítő (olykor pofátlan) kérdés után rájöttem, hogy ez az ember teljesen hülye. Közlöm vele, hogy ismerem az mlm-rendszert, és mondja tovább az előre betanult mondatokat. Nem könnyítettem meg a dolgát, egy röpke óra alatt kihoztam a sodrából.

 

3 kérdés merült fel bennem a beszélgetés alatt: Az egyik, hogy honnan tudta az elérhetőségemet skype-on? Ezt többször is megkérdeztem tőle, de nem volt hajlandó válaszolni.
A másik, hogy mi a jó istenért mondja tovább a sablon szöveget, miután közlöm vele, hogy ismerek minden módszert, fogást, trükköt, mert én is csináltam ilyet régebben?

 

A harmadik, hogy miért sértődik meg azon, hogy nem akarok leszervezni egy személyes találkozót (illetve vagyok hajlandó telefonon beszélni) egy vadidegen emberrel, aki még csak azt sem hajlandó elárulni, honnan tudja egy olyan adatomat, amit senkinek sem adtam meg? Illetve azon, hogy azért sem állok kötélnek, mert egy szót nem árult el abból, amiért indokolt lenne egy személyesebb kapcsolatfelvétel?

 

Amint vége lett a beszélgetésnek, elmentettem és elküldtem pár barátomnak. Könnyesre röhögték magukat.
Hát röviden ennyi. A beszélgetést mellékeltem. Remélem másnak is szerzek vele egy vidám napot :D

 

skype beszélgetés