Ki akar túrni a helyemről

A katasztrófa­védelemnél dolgozom közalkalmazotti munkaviszonyban. A közvetlen főnökömnek a 2010– es törvénymódosítást követően le kellett volna mondania a nyugdíjáról(egy időben volt aktív, hivatásos dolgozó munkabérrel és nyugdíjas, havi nyugdíj folyósítással).


A főnököm 2010 január 31-el másodszor is elment nyugdíjba, de február 12-én ismét visszajött február 1-re visszadátumozott papírokkal közalkalmazottként az én helyemre, beosztásomra annak ellenére, hogy a cégen belül tavaly március óta létszámstopp van érvényben és minden beosztást meg kell pályáztatni. A kinevezése határozatlan időre szól és kb 3szor annyi a bére mint az enyém.


Jelen pillanatban 2-en ülünk 1 „székben“. Mindkettőnknek ugyanaz a kinevezése és ugyanoda szól, ugyanarra a beosztásra. A probléma a dologgal az is, hogy be se jár dolgozni, de ha mégis bejön, akkor 9–10 óra környékén már el is megy haza. Mi ilyenkor a teendő? Mit tehetek akkor, ha ez az ember ily módon ki akar túrni a helyemről? Illetve hogy lehetséges az, hogy 2 ember ugyanarra a helyre van hivatalosan kinevezve?

Veled is kiszúrtak?Írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Hirdess nálunk, akár barterben is! Legfrissebb médiaajánlatunkat megtalálhatod, ha IDE KATTINTASZ.