Az esküvőmre a munkahelyemről estem be

Sajnos a munkahelyi légkör teljesen kikészített, most táppénzen vagyok, három évig bírtam. Külföldi utazás alkalmával is többször felhívtak, lázas betegségem alatt is részt kellett vennem telefonkonferencián, vasárnaponként jött az sms, hogy holnap reggel nyolckor telefonkonferencia, este hét óra magasságában normális volt, hogy kerestek munkaügyben, plusz a napi 10-12 órás munkaidő, csoportos leépítés (hr-es vagyok).

 

Aztán vége szakadt, megbetegedtem: rossz vérkép, hormonrendszer felborulása, híztam egy csomót ezen a munkahelyen, nem állt el a vérzésem (négy hónapig menstruáltam), a kezeim meg vannak erőltetve műteni kellene mindkettőt. . . nem folytatom. Vissza fogok menni, de többé nem fogok már ennyit dolgozni, akár tetszik, akár nem, az egészségem a fontosabb, ha nem tudok megfelelni az elvárásoknak, akkor felmondanak.


Egyébként képtelen voltam kezelni a dolgokat, egyszerűen belemásztak az egész életembe, megfojtottak. Nappal dolgoztam, hogy estig befejezzem, éjszaka meg a projektmunkákon (plusz munka, mert nem vagyok leterhelve) agyaltam, munkahelyen nem jutott rá idő.


Jah az esküvőmre, és a másoddiplomám védésére gyakorlatilag a munkahelyről estem be, a leépítés miatt nem voltunk nászúton, a szabadságokért pitizni kell (megjegyzésekkel elengednek), amikor szerettem volna néhány napot az államvizsga előtt kivenni az volt a válasz, hogy a nap 24 órából áll. . . hát ez van, nincs már lelkiismeret furdalásom, az a fontos, hogy meggyógyuljak.
 

Veled is kiszúrtak?Írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Hirdess nálunk, akár barterben is! Legfrissebb médiaajánlatunkat megtalálhatod, ha IDE KATTINTASZ.