Rá nem vonatkozik a Munka Törvénykönyve

Rendkívüli felmondással szeretnék felmondani jelenlegi munkahelyemen, közel 10 éves munkaviszonyom van, de nem egy helyen csak ugyanannál a cégnél . Jelenlegi helyemen kb. másfél éve vagyok. Kb. fél éve sok minden megváltozott nálunk a régi osztályvezető távozásával, mert az új folyamatosan úgy gondolja rá nem vonatkoznak a munka törvénykönyvében foglaltak.

 

A szabadság kiadásánál nem tájékoztat megfelelő módon , annak ideje napról napra változik nem hogy 1 hónappal előbb értesítsen róla. A már megkezdett szabadságról is állandóan visszahívogatnak bennünket.A munka időbeosztásunkat bármikor kedve szerint változtatja és nem is tájékoztat róla. Amikor ezt szóvá tettük a válasz „Azért van a falra kitéve a kiírás, hogy azt minden nap megnézzük.“ A munkaközi szünetet a munkavégzés befejezése előtt 20 perccel lehet csak kivenni arról már nem is beszélve, hogy ez is csak papíron van így, mert köteleztek rá bennünket, hogy beírjuk. De csak az a 20 perc alatt nem vagyunk a számítógépbe bejelentkezve.


Tudom erre az lenne az első válasz, hogy miért nem szóltunk felsőbb vezetőnek, de megtettük ezt is( ami a legszebb a dologban, hogy a számítógépes rendszer miatt minden látszik a központban is és mégsem foglalkozik vele senki.) Ígéretek voltak a változásra, csak épp fél év alatt semmi nem változott. A szakszervezet is csak dísznek van.Áthelyezést is lehetne kérnem, de tudom, hogy a többi helyen sem jobb a helyzet.
 


 Sajnos mélyebben nem mehetek bele részletekbe, mert titoktartási kötelezettségünk van.

Veled is kiszúrtak?Írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Hirdess nálunk, akár barterben is! Legfrissebb médiaajánlatunkat megtalálhatod, ha IDE KATTINTASZ.