"Korrekt " magyar cégek

Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.

 

A részletekért kattints ide

 

2006-ban közös megegyezéssel tanácsoltak el egy cégtől, ahol a tulaj úgy gondolta, átpumpálja a pénzt egy új vállalkozásába. Fizetéskor rendszeresen azt hallottuk, hogy mit nem fizet ki nekünk ezért meg azért.Persze tudtuk, hogy a zsozsó már megint máshol került befektetésre.A raktárkészlet is megsínylette a dolgot, így a vevők is elégedetlenkedni kezdtek. Persze az üzletkötő a hibás, mert nem tudja kezelni ezt a problémát....?

 

A következő munkáltatóimnak beindult a bolt, mivel a teljes vevőkörömet elvittem hozzájuk, az ötleteimmel együtt. Mindjárt költekezni kezdtek. Naná, hogy nem bírták visszafogni magukat, így árukészlet helyett új autókat vásároltak,...maguknak. Motort a gyereknek, fodrászszalont az asszonynak,stb. Az árukészlet megcsappant, a kiszállítás hetekkel elcsúszott, a vevők pedig reklamáltak. Persze ekkor már én sem a megállapodott bért kaptam. A cég időleges anyagi problémájára hivatkozva, csak minimálbér. Persze majd később mindent kifizetnek, de most megértést kérnek. Majd a vevők elmaradtak, a raktár szinte üresen kongott és én 8 hónap minimálbér után (megállapodás szerinti összeg 30%-a)kiegészítő jövedelem után kellett nézzek. Persze kiderült(nem is titkoltam). A tulajok feldúltan kérték számon rajtam a lojalitást és persze szerintük miattam veszítették el a vevőik legtöbbjét.Ráadásul kiszámították, Ők, hogy nem is ők tartoznak nekem, hanem én nekik... Ehhez csak gratulálni tudtam és léptem.

 

Ezek után következett egy kajás cég Régióvezetői állása, ahol 2 hónap próbaidő után közölték, hogy náluk nem szokás a bejelentés. Némi fondorlatoskodás után mégiscsak bejelentettek. Persze nem ehhez a céghez, hanem a tulaj feleségének a cégéhez.(Kellett a meló)Még majdnem úgy jött ki a dolog, elvárják hogy megköszönjem.Egy év múltával viszont azon kaptam magam, hogy már 2 munkakört töltök be és végzek el egyedül. A fizetés rendszeresen heteket késik és csak a magyarázkodás ismétlődik. Az üzemanyag térítés sem annyi már, mint amennyiről szó volt. A közterhek fizetése is csúszik. A "baszogatás" és elvárás,feladat viszont egyre több.Korrekt magyar cégek.


Most keresek egy csakugyan KORREKT céget. Illetve próbálok találni. A remény hal meg utoljra.

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz