Egy sóher cég

Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.

 

A részletekért kattints ide

 

A második munkahelyemen (nem garázscég, hanem 110 fős vállalat) egy felmerült technikai probléma miatt, megkértek hogy ideiglenesen vigyek be egy ipari PC alkatrészt (hogy előzőleg hogy jutottam hozzá azt ne firtassuk) mert a cég olyan sóher volt hogy nem akart pótalkatrészeket vásárolni ("Ez már 3 éve megy hiba nélkül" felkiáltással).


Elmondtak minden illojális bunkónak, mert csak azzal a feltétellel egyeztem bele hogy kérek egy átvételi elismervényt. Fél évvel utána amikor beadtam a felmondásom kértem vissza, mert "természetesen" nem rendeltek alkatrészt. Kis vita alakult ki, amit azzal zártam le, hogy rendben akkor az utolsó napomon kirángatom a cuccot a PC-ből ők meg csináljanak amit akarnak. 3 nap alatt megérkezett az alkatrész.

Erről ennyit, a tanácsotokat kérem: Felvettek egy új melóhelyre, a mostani helyemről gyorsan el szeretnék jönni, viszont a munkaszerződésem 3 hónap felmondási időt köt ki (tudom; minek írtam alá).


A jelenlegi helyemen viszont nagyon ragaszkodnak hozzá, hogy töltsem ki az utolsó napig, mert még embert kell keresniük, meg szükség van a munkámra (ez az amit az elmúlt 3,5 évben nem éreztettek velem) meg a többi blabla és fa..ság.


A köv. melóhelyemen megvárnak (természetesen tudják hogy ennyi a felmondási időm), de ők is örülnének ha hamarabb tudnék kezdeni.
Mit csináljak? Már azon is gondolkodtam hogy kirúgatom magam, de hogyan?

Veled is kiszúrtak?Írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz