Megszorítások helyett gazdasági növekedés

 

Orbán Viktor gazdaságpolitikai szempontból legfontosabb lépéseknek az adócsökkentést, a bürokrácia elleni átfogó támadást, a korrupció visszaszorítását, s az államreformot tartja. A Fidesz elnöke kijelenttette: a hatékonyan működő állam piaci versenyelőnyt jelent.

 

A növekedésre összpontosító gazdaságpolitikát helyezett kilátásba hétfői sajtótájékoztatóján Orbán Viktor, a Fidesz elnöke.

 

Magyarországot a régió legversenyképesebb gazdasági rendszerévé kell tenni, a szociális biztonság megteremtésével párhuzamosan. A magas munkanélküliség mellett ésszerűsítést mindaddig nem lehet végrehajtani, amíg az ország növekedési pályára nem áll - nyilatkozta Orbán Viktor.

 

A legfontosabb közjogi ügynek a kisebb parlamentet, az önkormányzati képviselők számának rendezését, valamint az elszámoltatást nevezte a Fidesz elnöke.

 

"Szövetségeket kell létrehozni nemzetközi partnerekkel, és az országon belül a tőketulajdonosokkal, befektetőkkel, üzletemberekkel, munkaadókkal, munkavállalókkal, kamarákkal. Ezek nélkül a jelenlegi gazdasági helyzetből nem lehet kimozdítani az országot" - jelentette ki a Fidesz elnöke.


Forrás: Napi Gazdaság/Világgazdaság ,HR Portal

Veled is kiszúrtak?Írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz