Ki akarják rúgni, mert meleg

Sziasztok!

 

Az egyik kollégám helyzetét szeretném megosztani veletek. Viszonylag jólmenő vidéki étterem, együtt kezdtünk két és fél évvel ezelőtt. Fizetés átlagos, talán kicsit még jobb is, munka fárasztó, de én speciel szeretem. A tulajdonos rendszeresen bejár ellenőrizni a helyzetet, álltában morog, de kezdetben teljesen ártalmatlannak tűnt.

 

Néhány héttel ezelőtt azonban minden megváltozott, mert teljesen rászállt a kollégámra (nevezzük Tibinek) és ezt a többi alkalmazott is nehezen viseli, mert egy egész jó kis csapat vagyunk. Történt ugyanis, hogy Húsvét tájékán a főnök egy Wellness szállodában "pihent" a személyi edzőjével, természetesen hölgy az illető és igen csinos. A főnöknek van két kiskorú gyermeke és felesége, de láttunk már ilyet. A gond ott kezdődött, hogy az említett kolléga is pont ott pihent, ahol a tulajdonos, ráadásul ő sem volt egyedül.

 

Korábban is sejtettük, hogy Tibi nem a nőket szereti, de nem igazán zavart senkit, nagyon intelligens, kedves és szorgalmas srác, aki ráadásul jól is dolgozik, viszont a főnöknek fogalma sem volt erről a nyílt titokról, ezért teljesen ledöbbent, amikor egy másik fiúval találta kézenfogva a hotelben. Elmondás alapján egy kínos jelenet következett, ami nem csoda, hiszen mindketten "lebuktak".

 

Azóta, amint mondtam, minden megváltozott, a tulaj mindenkinek az idegére megy, de főleg szerencsétlen Tibit szekálja. Beleköt mindenbe, amit tesz, keresi a hibákat, ha nem talál, akkor csak szimplán bunkó vele. Többször tett megjegyzést a homoszexuálisokra, úgy, hogy Tibi ezt természetesen jól hallhatta. Azt is pedzegeti, hogy felvesz mást a helyére hamarosan.

 

Mindannyian szeretnénk, ha normalizálódna a helyzet, de nem tudjuk, mi lennee  a legjobb megoldás és még azt sem tudjuk biztosan,  azért akarja-e kirúgni őt a főnök, mert meglátta a szeretőjével a szállodában, vagy mert nem bírja a melegeket...

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a  munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre küldheted!

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz