Széllel szemben pisilni

Az én főnököm jogtalanul, igazságtalanul kiabált ordibált velem, amit még eltűrtem volna,de még gúnyolódott is. Általában mindig ezt teszi ,mert ő a FÖNÖK.


Számára nincs menekvés, azoknak akik nem mutatják ki ,hogy ő mennyire nagy főnök.


Finoman illedelmesen megkértem, legyen szíves normálisan beszélni,
azóta hadjárat folyik ellenem. Mindennel próbálkozik, csak hogy kiszúrjon velem,büntethessen.És mindezt mosolyogva teszi. Teszi ezt azért, mert ahogy ő fogalmazott: "Ne pisiljek a széllel szembe".
Úgy gondolom, ilyent egy ember csak azért tehet meg, mert mindenki eltűri.


Mindenki félti a megélhetését. De kérdem én, mért kell megalázkodnunk egy másik ember társunk előtt, csak azért, hogy megélhessünk? Eltarthassuk a családunk ?


Én úgy gondolom a munkaerőmet adom el fizetség fejében és nem magamat.Nem a személyiségemet. Létezik bármilyen törvény vagy szervezet vagy bármi ahova lehet fordulni ilyesmivel ? Ha valakinek járna a végkielégítés. Addig nyírják amíg kínjában felmond. Ha belépek a gyár kapun, azt tesznek velem amik akarnak ?


Ahogy Hoffi is megénekelte: Az igazságból elveszett az i.

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a  munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre küldheted!