A FIDESZ csak ígérget

A FIDESZ választási kampányának egyik szlogenje volt, hogy a nők 40 éves munkaviszony után elmehetnek nyugdíjba. Várjuk a jogszabályt, de addig miből élünk meg. Havi 27.200.-Ft küld a munkanélküli nyilvántartó központ. Lehet dönteni, eszünk, gyógyszer veszünk, vagy rezsit fizetünk.


Másik probléma a gyermekeink is igényelnék a segítséget. Miből, 40 év szolgálati idő után 57 évesen idegileg kikészülve kinek kellünk. Már akkor sem kelletünk amikor az utcára tettek bennünket.Rokkantsági nyugdíj, annak van akinek pénze van nagyon sok. Aki beteg nincs pénze mert, vagy munkanélküli, vagy már szegény.


A vizsgálatnál azt írnak be amit akarnak, csak ne érje el az 50 %-ot. t. Az egész rendszer csalás, mert még azt sem figyelik, hogy 44-vagy 46 % jön ki a kiszámításnál, lényeg, hogy 50 ne legyen.A Munkaügyi bíróság mindég az orvosoknak ad igazat.


Mit lehetne csinálni, hogy pénzhez tudjon jutni az ilyen ember. Nem a csaló orvosoknak akarom adni, hanem 40 éves munkaviszony után megélni.
 

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a  munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre küldheted!