Rúgjál ki mindenkit, debileket kell felvenni

Magyarországon sajnos nem a szakmai tudás, megbízhatóság számít A következő az én történetem:


6 évet már ledolgoztam az egyik cégnél. 3-an egy irodában, nyugalomban, szorgalommal végeztük a dolgunkat. Új ügyvezetőt kaptunk, a "kis"vezetőnket, aki ezidáig megbízott vezető volt,- fehívatták a központban, s szószerint ezt mondták neki: Te vagy a király! A többiek azért vannak, hogy dolgozzanak! Rúgjál ki mindenkit, debileket kell felvenni, akik dolgoznak, mint gép!

 


Elhitte, hogy ő találta fel a spanyolviaszt! Ezek után mi- a többiek dolgoztunk, a királylány...10 órára belibbent a céges autóval, céges laptoppal, céges mobillal, ivott egy kv-t,-aztán hazament. Negyedévente, kb. 1-2 millió forint jutalékot hazavitt.

Minket, addig-addig szekált, míg kirúgatott! (felvett helyettünk szó szerint két debilt!) Mellesleg ugyan diplomás vagyok, de sosem kérkedtem vele!! De most már úgy tűnik ennek a cégnek is leáldozóban van a csillaga!


Összefoglalva:


Mivel kis hazánkban a munkavállalók és a munkát keresők érdekeit csak papíron védik,-jobban teszi az ember, ha menekül! A szomorú az, hogy a 40-es korosztály kissé lemaradt, ugyanis ezek a diplomás kisficsúrok, a mobbingolást, HR-tecnikákat, hogyan legyünk kismocsadékok, már az anyatejjel magukba szívják! A 40-sek ezt még nem tanulták!

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.comcímre!

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre küldheted!

 

A Munkahelyi Terror blog támogatója az Ajánlatguru.