Éjszaka akarnak dolgoztatni

A munkáltatómmal még jelenleg is folyik a szóbeli egyezkedés a munkába visszatérésemet illetően. Jelenleg gyes-t kapok és szeretnék visszamenni dolgozni, de a munkáltatóm tájékoztatott, hogy nem akar visszavenni.Azt javasolta, hogy írjam alá a közös megegyezést és kifizetik a ki nem vett szabadságaimat.


Én szóban tájékoztattam őket, hogy beszélhetünk a közös megegyezésről, ha a ki nem vett szabadságaim kifizetésén túl kifitetik nekem azokat a juttatásokat, mint ami egy rendes felmondás során járna.


Ettől ők elzárkóznak, nem akarnak fizetni.
Azt mondták, hogy kérhetem a munkába állásomat, de akkor különböző feltételek adtak:


visszavesznek az eddigi munkakörömbe, de nem olyan időbeosztással, mint ahogyan előtte dolgoztam. 12 órás műszakban dolgoztam 6–18 és 18–6. Pl.: csak 18–6 -ig akarnak alkalmazni.visszavesznek, de más munkakörbe kevesebb bérért.


A lényeg, hogy nem akarnak ez eddigi munkakörömben és időbeosztásban alkalmazni. Azt akarják, hogy mindenképp én mondjak fel és csak a ki nem vett szabadságokat kelljen kifizetniük.


A munkaszerződésem nem taglalja külön, hogy milyen időbeosztásban kell dolgoznom, csak annyi szerepel, hogy heti 40 óra munkaidő legyen.Tényleg megteheti a munkáltatóm, hogy csak állandó éjszakás műszakban alkalmaz?Mit tanácsol mit tegyek, hogy én is jól járjak?