Multi adózz – magyar pusztulj!

Örömhír!

 

Egy elektroniaki berendezéseket gyártó cég zalaegerszegi gyárában 2011.február 1-től „család-és magánéletbarát” 12 órás munkarend kerül bevezetésre! Hurrá! Eddig az igazán jó hír! Mindenki boldog!

 

Lássuk a tényeket: 12 órás műszakrend, 3 nap munka, 3 nap pihenő! Bér ugyanúgy mint eddig minimál, munkával /állva természetesen/ töltött idő pl. márciusban 192 óra! Magyarul 3,5 műszakkal több mint 8 órában, persze a szabadnap is több lesz annak aki túléli! Szabadság, táppénz, betegszabadság elszámolva természetesen napi 8 órában, hiszen csak a műszakrend változik!!!! Egy nap szabadság = másfél nap szabadsággal! Szabadság lebontva órákra!/ El tudják képzelni azokat a családokat, családanyákat akik reggel 3-kor kelnek és este 8-kor érnek haza????!!!!

 

Jelszó: Multi adózz – magyar pusztulj!

 

Szakszervezet mossa kezeit, neki csak véleményezési joga van, mindenben törvényesen jár el a munkaadó!

 

Kérem tisztelettel, ha csak” egy EMBER van talpon a vidéken”, jelezze, hogy ez így teljesen normális, törvényes és túl fogjuk élni!Természetesen nálunk demokrácia van, aki nem bírja nyugodtan felmondhat!

 

Ez már direkt népirtás! Nem beszélve a napi megaláztatásokról, a balkáni körülményekről! Emberek tucatjai vannak naponta rosszul, rendszeres mentőjárat közlekedik!

 

A többség pedig dolgozni szeretne emberi feltételekkel és körülmények között.Isten irgalmazzon mindenkinek aki tud erről, még asszisztál is hozzá és nem tesz ellene semmit.

 

T Lászlóné

Zalaegerszeg

 

Ha bárkinek kétsége van a fent leírtakkal kapcsolatban ajánlom a következőt.

 

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com