A munkahelyi párkapcsolat rossz hatásai

Sziasztok!


Egyik munkatársammal már több éve dolgoztunk jó viszonyban, ami nemrég megváltozott. Novemberig az én kolléganőm jól dolgozott, őszinte volt, lehetett rá számítani, nyílt szívű csaj volt. Novemberben azonban összejött egy kollégával, a kapcsolatukat bár mindenki tudja, titkolják. Tudni kell, hogy az iroda ahol ő dolgozik be van kamerázva, mert ügyfélszolgálatként is működik és ezt ők tudják, tehát nem titok. Nem is a kapcsolattal van a probléma, mert mindenki azzal k....l akivel akar. De!


Megváltozott a kedves kolléga, nem őszinte, hazudik, ha kérdezek dolgokat sunyi lett, és alattomos. Korábban többször volt rá példa, hogy elengedtem munkaidőben vásárolni, orvoshoz...stb. Ahova el akart menni mehetett. A munkájával sem volt semmi gond, a rá bízott feladatot elvégezte, azóta munkaidőben megy az MSN és hogy ott miket írogat. Hát bevallom nem vagyok prűd, de én bizony elpirultam. Nehezményezi, ha belépek az irodába stb.


A másik kolléga akivel összeszűrte a levet a cégautót használja minden magán fuvarozásra. Őt cipeli, viszi ide-oda és persze saját céljára is. Ebben a hónapban kb 600Km -t tett meg ami nem a munkával volt kapcsolatos. Igazából az bánt a legjobban, ahogy felénk viszonyul. Nem kell a nyájaskodás, de nem adtam rá alapot, hogy így viselkedjen.


Érdekelne a véleményetek mindkét kolléga viselkedéséről.
 

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com