Civilek a munkahelyi terror ellen

 

Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre.

 
 

 

 

 

 

 

Kedves Olvasóink!

 

Ahogyan azt már említettük néhányszor, nagyobb terveink is vannak a blogunkat illetően, Despivel együtt úgy gondoltuk, ideje továbblépnünk. Számos ötletünk van, ennek első lépéseként megalakítottuk a Civilekkel a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesületet. 

 

Egyesületünkkel hatékonyabb jogvédelmet kívánunk nyújtani a bajbajutott munkavállalóknak, ugyanakkor az is célunk, hogy elindítsunk egy párbeszédet munkavállalók és munkaadók között. Hiszünk benne, hogy a két fél nem feltétlenül áll ellentétes oldalon és úgy gondoljuk, egy másabb, újfajta kommunikációval és hozzáállással meg tudjuk változtatni azt a jelenlegi rendszert, amely most egyik félnek sem kedvez igazán és alapvetően szembenállásra determinál. 

 

Blogunkon ezentúl tehát egyesületünk munkájáról, céljairól, az általatok is igénybevehető szolgáltatásokról is rendszeresen beszámolunk majd. 

 

Erynnis

 

/Bizony, nagy dolgok vannak készülőben, illetve folyamatban. Az egyesülethez majd lehet csatlakozni is, szóval továbbra is kövessétek figyelemmel oldalunkat, mert érdemes lesz! Természetesen az olvasói leveleket a jövőben is várjuk.


Despota/