Mi a megfelelő embert keressük

Tisztelt Jelentkező!


A rengeteg jelentkező miatt, kérlek mellékelten küld el a személyi és lakcímkártyád (elő és hátoldalának elektronikus formátumát) fényképét és magadról ahogy fogod a személyi igazolványodat. Ezekre azért van szükségünk, hogy kiszűrjük a jelentkező közül azokat akik valóban dolgozni akarnak (illetve valós személyek, sajnos előfordul más is), illetve ha felvételt nyersz, az ügyintézést és a munkába állást meggyorsíthatja (Fontos a képek olvashatósága)!Ha a kért fényképeket elküldöd, benne vagy a "kalapba", és önéletrajzodat megvizsgálva eldöntjük téged választunk e! A képek visszaküldésével jelzed számunkra, hogy valóban munkát akarsz ezen a telített munkaerőpiacon.

 

"Mi a megfelelő embert keressük"


Üdvözlettel: B. Á. (HR Munkatárs)

 

 

Kedves B. Á.!

 

Én a SZEMÉLYES találkozó híve vagyok. Nem szeretnék olyan helyzetbe kerülni, hogy visszaélnek a személyes adataimmal, ezt remélem, Ön is megérti.
Bennem az is megfordul, mi van, ha el is küldöm ezeket a fotókat, és mégsem engem hívnak be? Akkor mégis mi a biztosíték arra, hogy esetleg az interneten nem csinálnak-e vele valamit...Semmilyen személyes adatot addig nem vagyok hajlandó kiadni, amíg én sem látom a biztos szándékot ill. a hosszútávú munka lehetőségét!...( Így is az önéletrajz tele van személyes adatokkal! )


Szomorú, hogy idáig jutott ez a világ, hogy semmi és senki nem elég jó, úgy ahogy van, még sokszor a SZEMÉLYES találkozókon is mindenképp a " dekoratív, műkörmös, agyon szoláriumozott , stb... " fiatal lányok kellenek, akik a munkát is fintorogva csinálják.
Amennyiben nem tetszett ez a válasz levél, elfogadom a döntését! Hangsúlyozom: személyes találkozó alkalmával szívesen mindent megmutatok, csak én sem szeretem, ha hülyének néznek! És VALÓBAN MUNKÁT AKAROK, nem átveréseket!

 

Tisztelettel: M. Andrea


Tisztelt Andrea!

 

Természetesen megértem önt! A rengeteg jelentkező(100 fölött) miatt máshogy nem tudunk sajnos szelktálni, kénytelenek vagyunk ezt a módszert alkalmazni, hogy minél hamarabb kiválasszuk a megfelelő embert, és minél hamarabb( számunkra sürgős hogy minél hamarabb munkába álljon a választott munkatárs)! Tiszteletben tartjuk döntését!

 

Üdvözlettel B. Á.


Tisztelt B. Á.!

 

A személyi igazolványom jövőre lejár, tehát 9 évvel ezelőtti a fotó rajta, albérletben lakom Budapesten a 16. kerületben, tehát az állandó bejelentett lakcímem maglódi.
Ezek után akkor megpályázható Önnél az állás?
Érdekel a véleménye, mielőtt " megvádolnak ", hogy nem egyeznek az adatok az önéletrajzban foglaltakkal...


Tisztelt Andrea!

 

Természetesen megfelelnek a fotók, kérlek annyit tegyél meg, hogy az önéletrajzodat is küld el újra, az adatok átjavításával! Köszönjük, ha téged választunk, ezen dolgok meggyorsítják a munkába állásodat és ez nekünk is nagy segítség!

Üdv. B. Á.


Mivel embernek érzem magam, így segítek Önnek:

 

http://www.origo.hu/itthon/20010806hazug.html

 

Ezt a cikket érdemes elolvasnia,m. itt nem a lakcím kártyára és a személyire hangsúlyozzák a bizalmat ( számomra ez érthetetlen ), hanem arra, h. mennyien nem ellenőrzik a képzettséget, szakmai előéletet munkaadóként is ( sokszor hiába vittem a bizonyítványaimat, rá se néztek ), ugyanis sokan erről hazudnak az önéletrajzban...ennyi erővel az OEP könyvet kéne lefotóztatnia.


Üdvözlettel: M. Andrea

 


EZT EGY KÉTSÉGBEESETT ÁLLÁSKERESŐ OSZTOTTA MEG, AKINEK MÁR ELEGE VAN A SOROZATOS MEGALÁZTATÁSOKBÓL, ÁTVERÉSEKBŐL, DISZKRIMINATÍV MEGNYILVÁNULÁSOKKAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!