Szívatják a dohányosokat

Tisztelt Munkahelyi terror blog!

 

Az új dohányzási törvény bevezetése óta, a főnököm azt szeretné, ha nem mennénk dohányozni.Januártól március 01-ig tiltotta is. Mivel a vállalat többi területein dolgozók dohányozhattak, az üzemi tanácsnál tettünk panaszt, ennek hatására engedélyezték a dohányzást a reggeli 20 perces szünetben. A főnököm ekkor kijelentette hogy aki dohányozni szeretne, annak minden nap ki kell blokkolni- majd vissza belépni a reggeli szünetben, még akkor is ha nem megy dohányozni valamilyen oknál fogva.

 


Aki elfelejti vagy szándékosan nem blokkol a harmadik figyelmeztetés után ki van rúgva. Ez a szigor csak ránk vonatkozik, más területen nincs.


Hátrányosan igazságtalannak tartjuk velünk szemben ezt a főnöki magatartást. Miért lépjünk ki a blokkolón ha nem hagyjuk el a munkaterületet?Kérem a hozzászólásokat, jogos a felháborodásunk? Ha igen, mit tehetünk?


Köszönöm a figyelmet!

M

 

Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre.