Tovább próbálkoznak a csalók

---------- Forwarded message ----------
From: Nikolett Nagy <jelentkezesek2012@gmail.com>
Date: 2012/3/22
Subject: Tájékoztató

 

Kedves Érdeklődő!

 

Ön jelentkezett az általam feladott hirdetésre,ami azt jelenti,hogy olyan munkát vállalna,amelyhez mindössze számítógépre és internet elérésre van szükség!Kérem,figyelmesen olvassa el az alábbi munka ajánlatomat!Lehet Ön diák, nyugdíjas, esetleg helyhez kötött,nincs munkahelye,vagy egyszerűen sok szabadidővel rendelkezik,amit szeretne hasznosan eltölteni.

 

 

Ezért célom az hogy olyan munkaajánlatot nyújtsak,amely szakirányú végzettséget nem igényel,otthonában végezhető kereseti lehetőséget biztosít az Ön számára.Ajánlatom nem házalásos ügynöki munkát takar,hanem kizárólag otthon végezhető tevékenységet.

 

Én nem milliókat ajánlok Önnek,hanem munkát,amellyel megoldhatja anyagi gondjait,mely néha pár ezer forinton is múlhat.

 

Az otthon végezhető munka lényege,hogy nincs helyhez kötve,végezhető egyedül,családi,vagy baráti összefogással,és ami talán a legfontosabb,hogy saját maga ossza be idejét.Itt nincs főnök,vagy esetleg olyan kollega,akivel nem lehet együtt .dolgozni.

 

Ha Ön diák,akkor a tanulás mellett is tudja végezni, és talán kikapcsolódást is jelenthet a munka,emellett megkeresheti tandíját is.

 

Ha nyugdíjas, nyugdíjkiegészítőnek is jó és ez nem korlátozza a pihenésben.Az otthon végezhető munka mindenkinek ideális,mert hozzá lehet igazítani az életformánkhoz.

 

Úgy tisztességes,hogy felhívjam a figyelmét,mint minden munkának ennek is van némi befektetés része.

 

VISZONT EZZEL KAPCSOLATBA TÖBB JÓ HÍREM IS VAN:

 

A befektetés

-Nagyon minimális,és

-szó szerint pár napon belül visszajön.

 

-Ezek az összegek néhány száz forintról szólnak.

 

Megkérem tehát,hogy gondolja át ajánlatomat.Ha semmit nem próbál ki még esélyt sem ad magának,hogy esetlegesen tényleg tudna otthon dolgozni, és pénzt keresni.

 

Most pedig konkrétan a munkáról:

 

Én egy olyan munkát ajánlok Önnek, ami napi néhány óra ráfordítást igényel, és csak számítógépre valamint internet elérésre van szüksége.Amunka tájékoztatók, riportok,és levelek másolásából áll, és ezeket kell eljuttatni e-mail-en keresztül a megadott címekre.Ezt a munkát Amerikában nagyon sok fiatal és idős egyaránt végzi,onnan származik ez az információ közvetítői bedolgozásnak nevezett fizetés-kiegészítő munka, most kezd terjedni Magyarországon. Ezzel a munkával folyamatos jövedelemre tehet szert,ami csakis a szorgalomtól függ.A kereseti lehetőség elérheti a heti 5-25 ezer forintot,a kreativitástól és az időráfordítástól függően.A munka kizárólag-mail-ezés útján történik,ez fontos!

 

Ha a felkínált munka elnyeri tetszését,akkor a dokumentum végén található megrendelőlapot töltse ki,majd az egész dokumentumot küldje vissza e-mail címemre. A munkakezdéshez szükséges anyagokat a lentebb összegért e-mailen küldöm el.

 

Tehát összegezve,íme a munka amit ajánlok Önnek:

 

-tájékoztatók,riportok és levelek másolása

 

-fizetés teljesítménytől függően napi 5000 Ft is lehet,

 

-rendszerbe lépési díj :600 Ft

 

Azért e-mailen küldöm,mert ez a legcélszerűbb. Egyrészt gyorsabban jut el Önhöz a munkacsomag, másrészt olcsóbb is, hiszen nem kell kifizetni a postai utánvét költségét. Ezért csak annyit kell tennie,hogy először ezt az egész levelet(kitöltve) visszaküldi e-mail címemre,majd ezután szíveskedjen banki utalással a rendszerbe lépési díjat küldeni.

 

OTP bank 11773456-00293228 Nagy Nikolett számlaszámára

FONTOS!!!!

 

A banki utalásnál közlemény rovatba tüntesse fel nevét és e-mail címét,hogy tudjam,kitől érkezett a rendszerbe lépési díj,illetve a későbbiekben a rendszer ez alapján betudja azonosítani Önt.Ha megkaptam a rendszerbe lépési díjat,azonnal küldöm a munkacsomagot.

 

A fizetésről:

 

A fizetés a munkára szánt időtől függ.Azaz ha naponta küldi e-mailben az anyagot, akkor naponta jut munkabéréhez,ha hetente küldi,akkor hetente,ha havonta,akkor havonta kapja meg.Fizetését banki átutalással,vagy belföldi postautalványon kapja kézhez, ezt Ön dönti el.

 

Ez egy jól bejáratott munkaprogram,aminek ez a 600 Ft a regisztrációs költsége.Ahhoz,hogy eltudja az ember kezdeni a munkafolyamatot,ezt a minimális összeget kell fizetni ahhoz,hogy a munkacsomagot küldeni tudjam,A befizetett rendszerbelépési díj után Önt már további fizetési kötelezettség nem terheli,csak magának dolgozik, és 1 héten belül már akár többszöröse is visszatérül,ha a leírtak alapján lelkiismereten foglalkozik vele.És egyre több pénzt jelent Önnek is!Remélem örömét leli majd a munkában.

 

A MEGRENDELŐLAPOT MINDENKÉPPEN KÜLDJE VISSZA!!!!!!!

 

MEGRENDELŐLAP

 

Kérem az alábbi részt töltse ki,ha a felkínált ajánlat elnyerte tetszését

NÉV:

E_MAIL CÍM:

CÍM:

DÁTUM

 

Adatait természetesen senkinek,semmilyen célból nem adom ki.
Köszönöm az érdeklődését,ha további kérdése lenne ,írjon, és válaszolok.

 

Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre.