Rám akarják hárítani a félmilliós javítási költséget

Tisztelet Mt!

 

Volna egy olyan gondom. Én egy márkaszervizben dolgozok. mint karosszéria lakatos. Csináltam egy autót, amivel ki kellett menni próba útra (olyan munkát csináltam ami indokolta a próba utat). A próba út során vezetett autóban fel villant egy "STOP" felirat, meg angolul egy szöveg (nem tudok angolul így a szöveget nem tudtam értelmezni, semmi olyant nem írt ami ismerős lenne), villogót 2 vagy 3-at és elaludt.

tumblr_ktgwx8kghb1qapxx6o1_500.jpg

 

Pár perccel később megint felvillant, de akkor már vissza értem a munkahelyemhez. Ott kiderült, hogy az autóból elfolyt a víz és a kocsi hengerfejes lett. Ennek javítása minimum 500 ezer forint. A főnököm rám akarja hárítani az egész javítási költséget, mert hogy szándékosnak ítéli meg. Hozzá teszem nem folyamatosan világított a "STOP" felirat, ha így lett volna akkor megállok, de csak kétszer fel villant.


Mit lehet tenni?Tényleg rám háríthatja e a javítás teljes összegét?
Milyen lehetőségeim vannak?

Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre.