A munkavállalók egészsége a munkaadók érdeke is

Itt a Munkahelyi Terror blogon általában munkavállaló olvasóinkat igyekszünk megszólítani, ezúttal azonban a munkaadók felé szeretnénk nyitni és eljuttatni hozzájuk egy üzenetet. Azért, hogy egy kis turpisság is legyen a dologban, ez is a munkavállalók érdekében történik, amely egyben a munkáltatók érdeke is. Világos? Nem? Na, majd mindjárt minden kiderül :-). 

phoca_thumb_l_hall lila.jpg

Nyilván észrevettétek, hogy a posztok alján megjelent az a bizonyos "Partnerünk a Gránátalma Szépség - és Egészség Központ" hivatkozás, de nem tudtátok mire vélni. Mégis mit keres egy olyan oldalon, amelyhez látszólag az égvilágon semmi köze? Látszólag!  A munkavállalók egészségének fejlesztése, illetve egészségük megőrzése minden kis és nagyobb vállalat, cég számára létfontosságú kérdés. Az egészséges, jó hangulatú dolgozó egyrészt sokkal lelkesebben és egyben lelkiismeretesebben látja el munkáját, másrészt nincs szüksége betegszabadságra, elégedetten és kiegyensúlyozottan végzi a munkáját. Ez egyaránt jó neki, de a munkáltatónak is.

 A Gránátalma Szépség-és Egészség Központ éppen ezt a célt tűzte zászlójára, azaz a két célcsoport szeretné összehozni, amelyben mi is igyekszünk segítségükre lenni. Jelentős kedvezményekkel, valamint ingyenes próbakezelésekkel hívják fel a figyelmet az egészségmegőrzés fontosságára, partnereik között megtalálható a Magyar Telekom és a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft is, de minden új és hasznos együttműködésre nyitottak.

phoca_thumb_l_panorama parlament.jpg

Maga a szépség központ csodálatos helyen, Buda egyik legszebb részén, az I-II-XII kerület határán fekszik, a Duna, a Margitsziget és Parlament panorámájával találhatja szembe magát, aki ellátogat hozzájuk. Portfóliójukban teljes körű szépség és egészség szolgáltatások ((mélymeleg és aromaterápia, gépi nyirokmasszázs, trófikus izomstimuláció, stb. ) kapnak helyet, de akár zártkörű csapatépítő rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Mindenki kedves, diszkrét, és ha akarunk, még SZÉP kártyával is fizethetünk.

Ha szeretné, hogy vállalata csatlakozzon és ezáltal a dolgozók részére 1 ajándék kezelést és utána állandó kedvezményeket biztosítsanak, csak küldje el cége nevét és hr-es kollégája elérhetőségét, a Gránátalma Szépség - és Egészség Központ felveszi velük a kapcsolatot. A részvétel a programban teljesen ingyenes, csak regisztrálnia kell vállalatát.

Aki fontosnak tartja beosztottai egészségét és boldogságát, vagy csak szimplán kedvet kapott hozzá, hogy felfrissítse testét és lelkét, az bátran látogasson el a Gránátalmába, vagy keresse fel a szépség központ megálmodóját, Varga Dávidot az alábbi elérhetőségek egyikén!

Telefonszám: +361-336-2789 +3630-999-9935 

Cím: 1027 Budapest, Bem rakpart 51.