Vannak normális ingatlanosok

Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre

 

8. éve csinálom. Láttam mindent, ami előfordulhat. Mindhárom szereplőből, eladóból, vevőből, ingatlanosból a teljes spektrumhoz volt szerencsém. Szidod az ingatlanosokat? Azt mondom, a te aspektusodból teljesen igazad van. Rossz tapasztalatokból készült egy következtetés. Azt mondod, országos gondok vannak? Eltaláltad. Egyáltalán nem találtál jó ingatlanost?

 ingatlanügynök.jpg

Akkor rossz hírem van:

 

1 vagy nem is kerestél

 

2 elbénáztad, mert bizony vannak 

 

Megjegyzések:

 

- Szolgáltatás. Nem kötelező.

 

- Sikerdíj a sikerhez kötődik. A megbízót nem a befektetett munka érdekli, hanem a mielőbbi eredmény. Azt firtatni egy jutalékért mennyit dolgozott valaki, az az alaphelyzet meg nem értése. (én pl. 8 évet)

 

- Nem az ingatlanos és nem a tulaj szabja meg az árakat, hanem a piac. Ha a kutyának sem kell 20-ért, akkor nem ér annyit. Matek.

 

- Tényleg beállt a piac és ezen osztozunk a feketézőkkel, akiket senki nem korlátoz a tevékenységükben.

 

- Kerülöm a hideg hívásokat, pedig közel 10 000 körüli ügyféllel beszélhettem már. AJÁNLÁS alapján dolgozom. Ehhez persze olyan munkát kell odatenni, hogy hívjanak.

 

 Én örülnék a legjobban, ha rend lenne az ingatlanpiacon.

 

-Lenne kamara

 

-Online állami nyilvántartás a közvetítőkről

 

-Fekete közvetítők felszámolva

 

-Korrekt ügymenetek, teljesítés és kifizetés -Irodák közötti felhőtlen együttműködés stb, stb

 

 Addig is, tudni kell jól választani közvetítőt.