Okkal rúgták ki a tanárnőt?

Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre.

 

Kedves Cikk Iro! 

 

Mivel en is erintett vagyok az ugyben, igy szamomra lehetetlen nem felismerni, hogy kirol szol ez a cikk.  Nekem sok dologra nincs ralatasom, hisz en meg csak egy diak vagyok es rendorsegi ugyrol nem tudok, ami a KFG ellen szolna, de a Tanarnot, akit kirugtak ismerem, sajnos szemelyesen is. Miutan megvalt tole az igazgato meg tanitott az iskolaban.  De nem banom, hogy nem fejezhette be a tanevet, ugyanis onnantol kezdve az orai csak a gyulolkodesrol, es az uszitasrol szoltak.  Nem eleg, hogy minket, diakokat probalt az igazgato es a masik igazgato helyettes ellen uszitani, mig diaktarsaink kozott is keltette az ellenteteket, orarol orara askalodott. Behivatott szemelyesen magahoz, es kerte, hogy beszeljek osztalytarsaim ellen. 

 51e3edc40df1473390442a40454f46f8.jpg

Elviselhetetlenek lettek az orai, szerintem ezt tobben is jeleztuk az osztalyfonoknek, igy eljutott az igazgatohoz is a hir, es ezert kellett tavoznia a tanev vege elott.   Azota is hellani rola, a keruleti sajtonak is nyilatkozott teljesen negativan. Es szerintem nem feltetlenul az igazat, mert azzal soha sehol nem buszkelkedett, hogy osztalyunkon belul egymas ellen probalt forditani minket es azt szerette volna, ha az igazgato ellen is fellazadunk. A tapsot azert kapta az ev vegen, mert sokaig nagyon jol tanitott ezt koszontuk meg neki, de en szemely szerint halas vagyok, hogy elment az iskolabaol, azota az osztalyban is nyugpdtam ahangulat, nincs feszultseg az orai elott es utan.  Sajnalom, hogy ennyire megvaltozott a tanarno az utolso evben. 

 

Szerintem magan problemai lehettek, es ezt behozta a munkahelyere es ugy erezte, hogy ot mindenki tamadja es rajta kivul mindenki hibas.  Igazsagtalannak tartom vadolni igy az iskolat, a munkaltatot, ugy, hogy oket meg sem kerdeztek a tortetnektol. Pedig jarna nekik ez a tisztelet, mert nagyon jo iskola.  A testvereim is idejartak. Er remelhetoleg a legkisebb tesom is ide fog. 

 

Tisztelettel,  Nevet nem irok, mert meg csak most erettsegizem :)

 

Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségi álláskereső oldalához! Találjunk állást együtt! Állásra Fel!

388234_559765037385911_1601418095_n.jpg