Mindenféle nyomoréknak neveznek minket

Tisztelet Mt!

Csökkentett munkaképességű munkában, vettek fel hogy dolgozunk, és egészséges emberek munkáját végeztetik velünk. A cégnél terrorizálnak bennünket, csúnyán beszélnek velünk, mindenféle nyomoréknak lehordanak bennünket. A cég az államtól elég jó támogatást kap.Ők erre utaznak. 7-8-órát dolgoztatnak, és 6-órát fizetnének, Mert mertünk szólni Úgy tettek majd le csúsztatjuk. De még a tavalyi túlórát sem fizették ki.

sad8.jpg

A szünetekből elvettek.7-órában csak 3-szünet van, a szalagba nem akarnak beülni , ha ki kellene mennünk, a toalettre.Kettős adózást csináltak. volt egy másik nevezetű cég is. Az 4-órába dolgoztatott. az is levette az adót. Kettős adózást nem lehetett volna én szerintem ,megcsinálni.Sokan kikészültünk, mióta ott dolgoztunk.

Fél percet ha késtünk, leordították a fejünket a nyakunkról.,Szóval nagyon embertelenül beszélnek velünk, rosszabbul mint az állatokkal.Legyenek szívesek valamiben segíteni, mivel olvastam az interneten hogy bizalommal forduljunk ilyen ügyben önökhöz. azért ,mertem írni. Még azt szeretném mondani hogy eljárás van már ellenük, mert az egészséges embereknek feketén elintézték, a 7- pontos papírt, így azok után is felvették az államtól a támogatást, azt a dolgozót meg elküldik aki meri kérni a fizetését, mert már abban is csalnak, el lopják a kis pénzünket. amit erős hajsza által megkapunk tőlük,

Persze "23-ezer forinttal megcsonkítva, ha kértem érdekes azt mondták , tévedtek. ide adták,nekem de a többinek azt mondták úgy van jól.