Benyalta magát és tönkre tett mindent

T. Cím! 

 

Névtelenül szeretném elmesélni a történetet, aminek nem csak én vagyok a szereplője, de több száz ember is kénytelen elviselni ezt. Pár éve mentem dolgozni a C Budapesti gyárába az EBS részlegre. Az akkori kép a következő: Jó munkakörülmények, relatív jó fizetés, jó vezetőség (hittük akkor még azt). Körülbelül 2 éve jött a céghez egy Fruzsina nevezetű (Zsinának hívatja magát) Első napján ápolatlan volt, csimbókos hajjal, erős testszaggal és annál nagyobb arccal. Kezdésnek ismeretlenül kért kölcsön 500 ft-ot az egyik kollegínától, mert, hogy ő már napok óta nem evet és ha már elég vastag a bőr akkor ugyan had aludjon már nála, mert nincs hol aludnia. Akkor még ismeretlenül sajnálta mindenki, nem gondoltuk, hogy mennyire gusztustalan ember. Lassan telt az idő és elkezdett legyeskedni, nyomulni a műszakvezetőnél.

 

Nem tulajdonított neki senki nagyobb jelentőséget, mert a vezetőnket addig egy két-lábon járó normális precíz embernek ismertük meg. Nade szerencsétlen ember, lehet, hogy sikeres a munkában az életben nem, mert nem egy Adonisz (szerencsétlennel elbánt a természet) és így vevő volt a ,,Szutyok,, közeledésére. Közben a kedves Zsina napi szinten fárasztotta a kitalált történeteivel az embereket. Őt mindenki megerőszakolta(nincs annyira elvetemült perverz ember), állandóan teherbe esett (2 órával az aktus után ő már tudta, hogy terhes!) és még többször elvetélt, neki hulla gazdagok a szülei és egyéb szánalmas történettel. Amíg nem, kiderült, hogy az előző munkahelyén semmilyen pozícióban nem volt, ellentétben azzal amit állított, de folyamatosan fosztogatta az emberek kajáját a hűtőből így onnan elbocsájtották.

 

Idővel elkezdte, kinyilvánítani a munkaundorát, hogy ő ezt nem akarta csinálni, azt nem akarta és ebben a Műszakvezető aki már ekkor az élettársa volt, partnerré vált és engedte, hogy tanulás címszó alatt az irodában aludjon, míg a többi ember a dolgozott helyette is. Szólni senki nem mert és nem is mer mert féltik a munkahelyüket. Folyamatosan navigált és árulkodott, nem törődve azzal, hogy már senki nem beszél vele. Állandó jelleggel voltak raportok az ő közreműködésének köszönhetően. Teljesen tönkre tett egy jól működő műszakot, és volt akit elintéztetett a párjával. Ma ott tartunk, hogy ez a mérhetetlenül ostoba ember egy másik műszakban lett vezető mert olyan jól helyezkedett és senki nem merte a hangját felemelni, mert féltette az állását.

 

Már tömegesen kezdtek az emberek új állást nézni, mert az egykoron jól működő rendszerben dolgozó Műszakot tett tönkre. Sajnálom, hogy nekem is ott kell hagynom az egykoron szeretett munkahelyem, de ez már közel se olyan mint volt és igen rossz hírűvé is vált. Nagy körvonalakban ennyi lenne, de mesélni órákon és oldalakon át lehetne. Aki teheti kerülje ezt a céget. ez csak egy a sok hihetetlen történet közül. Van itt késve-fizetéstől elkezdve minden.