Amikor baromi jól dolgozol,de szó nélkül rúgnak ki

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk minden kedves olvasónknak!

 

Tisztelt Munkahelyi  Terror!

 

Érdeklődve olvastam a munkahelyi terrorról. Engem is próbáltak terrorizálni, viszont én nem az a típus vagyok, akit ez kiborít. Érdekelne, vajon a vagyonvédelem területén dolgozó embereknek hogy a fenébe nincs erről véleménye? Fél évet dolgoztam középvezetőként egy régi, nagy múltú cégnél, kipróbálhattam magam egy menő üzletközpont biztonsági vezetőjeként is.

 Happy Easter..jpg

Tapasztalatom szerint e cégnél aztán pláne érvényes a szabály: ..."ne beszélj senkivel, kollégáiddal sem, ne mosolyogj mert az már gyanús, amennyiben késik a fizetésed és kérni merészeled, egy életre el ástad magad a cég vezetésénél. A régi emberekre nem tehetsz megjegyzést, mert akkor repülsz, még akkor sem ha a kollégákat veri, ja és belépésed után nagy hatalmú főnöködet soha többé nem éred el.

 

Hétfőn az üzletközpont vezetője a földig dicsér, ettől még kedden ki vagy rúgva! Persze a cég vezetése nem jelez semmit feléd, majd az alvállalkozó hív fel telefonon hogy add le a szerelésed. Indokolás nincsen, a pénzedből még utólag levonás jár, de természetesen gőzöd sincs miért!! Szóval érdekelne, vagyonvédelem területén mi a helyzet...