Pisilni is az áruház elé kell járnunk

Tisztelt Blog! 

 

Nagyon el vagyok keseredve, és ki kell írnom magamból. Egy olyan helyen dolgozom, ahol a bérlőkkel bármit meg lehet tenni. Nevezetesen a tatabányai nagy áruházban. ahol nem csak a nagy dolgok számítanak. Itt is, mint a többi áruházban, van üzletsor. Egy kicsi helyecske, amit méregdrága havidíjért bérlünk. Cserébe nem kapunk semmit. Csak utasításokat, mint most nyáron is, hogy az áruház az üzletsoron is egységes arculatot akar, ezért mindenki legyen egyenruhában.

 supermarket.jpg

Még szolgáltatót sem felejtettek el ajánlani, ahol meg lehet rendelni a boltokhoz illő egyenpólókat. Rendszeresen járnak fényképezni az üzleteket, a megkérdezésünk nélkül. Ha a hirdetményeinknél 2 mm-t kilóg a ragasztó, már meg vagyunk fenyítve. Ilyen szigor után talán elvárható lett volna, hogy tájékoztassanak minket arról, hogy most hétfőtől, egy hónapra bezárják a mosdókat, felújítás céljából. A pletykákból tudtuk meg, hogy pisilni mehetünk ki az üzlet elé kiállított KONTÉNERBE.

 

Igen, mindezt télen kellett elkezdeni, a mínusz 4 fokban. Voltam wc-n, ahol per pillanat nem lehet kezet se mosni, mert nincs víz. megkérdeztem az ügyfélszolgálaton mi a helyzet, és közölték, hogy egy darabig nem is lesz. Az áruház személyzete máshová jár vécézni, csak az üzletsorok dolgozóinak kell valami rejtélyes okból, a közös mosdóba szorulni. Folytatva, a wc papír, csak úgy oda van rakva, vagyis le is eshet akárhányszor. A fülke mérete biztos nem 160 centis emberekre lett méretezve, akiknek mellesleg van lába, meg térde. Épphogy nem bököm ki az ajtót vele. A wc nyitott, tehát bárki bemehet (ahogy eddig is).

 

Most mindenki azt nézheti, hogy vonulunk ki. Gondolom pár nap, és a hajléktalanok bázisa lesz, mert most aztán kint az utcán, tényleg semmi felügyelet nincs. Az már csak tényleg kényeskedés, hogy majd megfagyunk, mert az ajtón ömlik be a hideg. A bejárattal szemben lévő üzleteknél mértünk már mínusz 1 fokot is! Nem tudjuk mit vegyünk már fel. Egész nap kabátban mégsem lehet dolgozni. Kérem, ha esetleg közlik az írásomat, a helyet hagyják benne, tatabányai nagy áruház, mert ahogy tudom, a többi áruházban, nincs ilyen embertelen helyzet.

 

 Köszönettel: