Az öltözőkbe is kamerát akarnak szereltetni

Tisztelt Munkahelyi terror blog!

 

Egy iskolában dolgozom, ahol már eddig is kamerák működtek a folyosón, de mivel történt néhány sajnálatos esemény, eltűntek dolgok, szóval lopások történtek, így az igazgató úgy döntött, megnöveli a kamerák számát, méghozzá drasztikusan.

 images_18.jpg

Az összes helyiségbe, bele értve a tantermeket, öltözőket, stb. újabb kamerákat akar felszereltetni, ami bennem elég erős ellenérzéseket váltott ki. Állítólag készíttet majd egy olyan szerződésfélét, amely kötelezi őt, hogy csak az érintettek engedélyével tekintheti meg a kamerák felvételeit, de ezt én ismerve őt nem nagyon tudom elhinni.

 

Azt szeretném megkérdezni a hozzáértőktől, hogy mindez rendben van-e így és valóban minden helyiségbe kerülhet kamera? Mi a garancia arra, hogy a tisztelt igazgató úr valóban csak akkor nézi meg a felvételeket, ha ez valóban indokolt? Nem aggályos mindez jogilag? Én speciel a szülők helyében sem nagyon örülnék, ha azokban a részlegekben, ahol a gyerekek öltöznek, egy kamera működne, hiszen ez erősen visszaélésekre adhat alapot.

 

Előre is köszönöm a segítséget és a hozzászólásokat.

 

Üdvözlettel. K

 

Új állás! Új élet! Válts velünk Te is! Több ezer állásajánlat a Cvonline.hu oldalán.

 

unnamed_1.jpg