Megszívattak a diákmelóval

Sziasztok!

 

Egy rövid történetet szeretnék nektek elmesélni a közelmúltból. Tavaly nyáron diákmelókat vállaltam, nyári pénzkeresés volt a cél. Elmentem az egyik ismert diákszövetkezethez, vittem az iskolalátogatásit, beiratkoztam. Hamar találtak is egy nekem megfelelő munkát, árufeltöltés egy hozzánk közeli multinál. Órabér nem túl magas, meló fárasztó, de legalább közel volt, bevállaltam. Egy, azaz egy napot sikerült lehúznom a helyen, pedig mindent megtettem, de nem rajtam múlt.

 

Este 9-től reggel fél 6-ig kellett töltenünk az árut, többen is voltunk diákok. Én egy másik sráccal voltam egy részlegre beosztva, ő az egyik sort, én a másikat töltöttem. Nem hazudok, úgy dolgoztam, mint egy állat, egyáltalán meg sem álltam. Minden rendben volt addig, ameddig a velem együtt lévő srácot haza nem zavarta a főnök, mondván rosszul csinál mindent. Ennek kapcsán az ő munkáját is rám sózták. A saját feladatommal ugyan jól haladtam, de mivel a társam tényleg össze-vissza pakolt mindent és ugye itt már dupla annyi munka jutott rám, totál elcsúsztam az idővel. A főnököm pedig, amikor látta, hogy nem megy a dupla munka, nem haladok rendesen, üvöltözni kezdett velem, lehordott mindennek és megmondta, addig nem mehetek haza, ameddig az alap és a plusz melót is el nem végzem.

 maxresdefault.jpg

Baromi jó volt, amikor a munkaidő végén mindenki ment haza, totál hulla voltam ekkor már, de majdnem 2 órával tovább bent kellett maradnom, mire végeztem a társam munkájával is. Miután végeztem, szóltam, hogy kész vagyok, kértem a főnököt, írja alá a papíromat, hogy megcsináltam mindent és ott voltam. Ő mondta, hogy amiért nem lettem kész időben, nem hajlandó aláírni a papírt. Nagyon dühös lettem és elküldtem a fenébe. De ez nem hatott, nem írta alá a papírt.

 

Miután kialudtam magam otthon, felhívtam a szövetkezetet és elmondtam, hogy mi a helyzet. Mondták, hogy személyesen menjek be hozzájuk, így is volt. Miután ott is elmeséltem, hogy jártam, ők egyáltalán nem voltak segítőkészek, még nekem tettek szemrehányást, amiért nem tudtam két ember helyett megfelelően dolgozni. Rákérdeztem, hogy most akkor beszélnek-e velük, intéznek-e valamit, de mondták, nem tehetnek semmit. Hát mondom szuper, akkor szevasztok, én lépek, majd utaljátok vissza a regisztrációs díjat, amit be kellett fizetnem. Ekkor már mondták, hogy majd megoldják a dolgot és tudnak másik munkát,ami jó lesz nekem, de én mondtam, hogy felejtsenek el.

 

A nyár többi részét egy másik szövetkezet által szerzett munkával töltöttem, de ott minden oké volt, mindenesetre a szövetkezetből és abból a multiból, ahol ezt a csodás napot lehúztam, többet nem kérek.

 

Norbi

 

 

 

Új állás! Új élet! Válts velünk Te is! Több ezer állásajánlat a Cvonline.hu oldalán.

 

unnamed_1.jpg