Végelgyengülésig dolgoztatnak minket

Tisztelt Mt!

 

Egy olyan problémával fordulok önökhöz, hogy a munkahelyemen, ami egy nagy kereskedelmi üzletlánc, eléggé megnehezíti az életemet. Sok olyan dolgot tudnék írni, amiben az itt dolgozók érdekeit megsértik, megalázzák őket, de a leginkább azzal nehezítik meg az életünket, hogy teljesen kiszámíthatatlan a beosztásunk, ráadásul, ha jól tudom, a havi beosztást minimum egy héttel előre meg kellene kapnunk.

 

A valóságban ez úgy működik, hogy 1-2 nappal a hónap kezdete előtt kapjuk meg a beosztást, amit többször menet közben is módosítanak. Emiatt az ember egyáltalán nem tud tervezni. Mivel két műszakban vagyunk legtöbben, azzal sem lehet kalkulálni, mert hol reggeltől délutánig, hol késő estig vagyunk, ráadásul olyan is van, hogy egyik nap este 10-ig vagyunk, másnap fél 6kor kell bent lennünk. Végelgyengülésig dolgoztatnak minket.

 

Azt egyáltalán nem nézik, hogy utazással együtt nemhogy 8 óra nincs a két műszakkezdés között, de olykor 6 óra sem jön össze. Így teljesen kikészülve megyünk dolgozni, és ha bármit óhatatlanul elrontunk, vagy hibázunk, akkor kíméletlenül nekünk esnek. Elméletileg, ha jól tudom járna nekünk havonta egy szabad hétvége is, de ez soha, vagy csak nagyon ritkán történik meg, hogy megkapjuk.

 images_24.jpg

A főnökeinkkel nem lehet erről beszélni, mert aki felemeli a hangját, vagy panaszkodni mer, azt nagyon hamar eltávolítják. ha szerencséje van, csak áthelyezik 8több esetben úgy, hogy vidékre küldik, ahova képtelenek bejárni időhiány miatt, rosszabb esetben kitalálnak valamilyen mondvacsinált okot és kirúgják.

 

Félünk és szenvedünk, de tehetetlenek vagyunk. Mit tudunk tenni? Kérem segítsenek.

 

Új állás! Új élet! Válts velünk Te is! Több ezer állásajánlat a Cvonline.hu oldalán.

 

unnamed_3.jpg